'The Shannara Chronicles' komt naar Net5

'The Shannara Chronicles' komt naar Net5

de fantasyserie zal vanaf 31 augustus worden uitgezonden.

Michelle Iwema, 06-07-2016 11:53

Vanaf woensdag 31 augustus is The Shannara Chronicles te zien op Net5. Deze spannende fantasyserie is gebaseerd op de bestsellers van auteur Terry Brooks en is geproduceerd door Jon Favreau, bekend van Avengers en de nieuwe Jungle Book.
De serie speelt zich duizenden jaren na het einde van de wereld zoals we die nu kennen af. Er woont een compleet nieuwe bevolking op onze aarde. Het is een mix van rassen waaronder elfen, dwergen, trollen, kabouters en mensen. Magie heeft de technologie vervangen als belangrijkste krachtbron en de bewoners leven al tijden vredig met elkaar.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de elvenboom Ellcrys, die iedereen beschermt tegen Demonen. Totdat de boom stervende is en er duistere figuren ontsnappen uit hun jarenlange gevangenschap. Zij maken samen plannen om de wereld over te nemen. De enigen die het kwaad kunnen stoppen, zijn de jonge elfenprinses Amberle, het jongste lid van de Shannara familie Wil en de menselijke rover Eretria. De hoofdrollen worden gespeeld door Poppy Drayton, Austin Butler en Ivana Baquero.

Onlangs werd bekend gemaakt dat de serie wordt verlengd met een tweede seizoen. Kijken jullie uit naar deze serie?

Bron: Net5

Lees meer over: The Shannara Chronicles, Net5, Ivana Baquero, Austin Butler, Jon Favreau

Informatie over de serie: Shannara

Populair nieuws