search
Voorlopig geen Jack Bauer in '24: Legacy'
Series / Nieuws

Voorlopig geen Jack Bauer in '24: Legacy'

We kunnen dat afschrijven als wensdenken.

Korte tijd geleden kregen we te horen dat acteur Kiefer Sutherland mogelijk een cameo zou maken als Jack Bauer in 24: Legacy, de reboot van de franchise waarin hij altijd de hoofdrol speelde. Producent Howard Gordon vertelde dat dit nu vooral nog niet zeker is.


"Laat ik duidelijk zijn, er zijn op dit moment geen plannen; ik denk dat het nu gewoon een mogelijkheid is," aldus Gordon. "Het was gewoon iets waar ik over dacht en ik denk niet dat het onmogelijk is, maar er zijn ook nog geen plannen voor. We hebben het erover gehad, maar hij werkt nu aan Designated Survivor. Er is geen specifieke timing en ik denk dat als het ooit zal gebeuren, dat een behoorlijk eind onderweg zal zijn."

De reden daartoe is volgens Gordon ook helder. "Het gaat erom een nieuw verhaal te lanceren en iedereen kennis te laten maken met Corey Hawkins en Jimmy Smits en Miranda Otto en met ons nieuwe verhaal, dat verschilt van het oude 24. En, om die reden, denk ik dat andere personages uit het 24-universum te zien zullen zijn voordat Kiefer dat doet."

Vinden jullie het nieuws jammer?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen