Teaser trailers 'Luke Cage', 'Iron Fist' & 'The Defenders'!

En derde seizoen 'Daredevil' aangekondigd.

Bram de Groot, 22-07-2016 08:15

Tijdens San Diego Comic Con hebben Marvel en Netflix heel wat nieuwe beelden vertoond van hun aanstaande Marvel superheldenseries. Hieronder tref je de teaser trailers aan voor Luke Cage, Iron Fist en The Defenders.
Daredevil
Marvel en Netflix hebben tijdens SDCC ook bekendgemaakt dat er een derde seizoen van Daredevil komt. Er wordt gesuggereerd dat het derde seizoen gelijktijdig met het tweede seizoen van Jessica Jones wordt opgenomen.Luke Cage
Hieronder de eerste beelden uit de serie rond de held Luke Cage, die al te zien was in het reeds verkrijgbare eerste seizoen van Jessica Jones. Hieronder de beelden waarin Mike Colter de onverwoestbare held speelt. Luke Cage debuteert op 30 september op Netflix.


Iron Fist
Acteur Finn Jones hebben we nog niet gezien in de Marvel/Netflix superheldenseries. Hieronder zie je een snelle eerste teaser, die duidelijk maakt dat we een origins-verhaal krijgen te zien. De serie moet ergens in 2017 op Netflix verschijnen.


The Defenders
De eerstvolgende serie die opgenomen zal worden is de team-up serie The Defenders waarin minimaal Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Iron Fist) de krachten gaan bundelen. Ook The Defenders moeten in 2017 op Netflix verschijnen en ogenschijnlijk nemen zij het op tegen The Hand.


En hieronder ook nog de 'San Diego Comic Con Sizzle' met meer beelden van Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Ook zien we The Punisher (Jon Bernthal) die ongetwijfeld een rol van betekenis gaat spelen in een of meerdere van bovengenoemde series. Ook van hem moet er op termijn een eigen serie verschijnen.


Bron: Netflix

Lees meer over: The defenders, Luke Cage, AKA Jessica Jones, Mike Colter, Krysten Ritter, netflix, marvel television, Jeph Loeb, daredevil, 2015, the defenders, iron fist, abc, walt disney, Charlie Cox, Malcolm Ducasse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix