search

Ons nieuws van vrijdag 22 juli 2016

Tijger in eerste trailer S7 'The Walking Dead'!
Series / Trailer

Tijger in eerste trailer S7 'The Walking Dead'!

Bekijk verder nog veel meer beelden!

Naast een trailer voor spin-off serie Fear the Walking Dead, moest er natuurlijk ook een trailer komen voor The Walking Dead. De drie minuten durende trailer kan je onderaan dit bericht bekijken.

Eerst horen we Negan (Jeffrey Dean Morgan) zeggen dat hij iemand "helemaal dood" wil gaan slaan, waarna er van de mogelijke slachtoffers beelden uit het verleden zijn. Wie er daadwerkelijk sneuvelt onder knuppel Lucille blijft natuurlijk voorlopig nog even onduidelijk, maar we kunnen wel concluderen dat AMC dit echt niet los laat in zijn marketingcampagne.

De trailer laat gelukkig verder veel meer dan alleen dat zien. We zien de korte nasleep: knuppel Lucille is bloederig en we zien ook hoe Negan dodelijke klappen uitdeelt. Vervolgens komt ook The Kingdom aan bod, en wordt 'King Ezekiel' onthuld. Zijn tijger Shiva is duidelijk ook in de serie te zien en dat is natuurlijk erg tof. Zie onderstaande beelden voor de volledige trailer, uiteraard zonder hints naar het slachtoffer van Negan.

Op 23 oktober is de eerste aflevering van het zevende seizoen te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' trailer seizoen 2B!
Series / Trailer

'Fear the Walking Dead' trailer seizoen 2B!

Een occulte groep, Nick die alleen rondloopt... als dat maar goed gaat



Uiteraard brengt AMC ons een Comic-Con trailer tijdens het panel in Hall H. De televisiezender heeft zojuist bovenstaande trailer van Fear the Walking Dead vrijgegeven. Het is een mooie trailer, die laat zien dat Nick het ditmaal in z'n eentje probeert te doen, buiten de familie om.

Daarnaast zijn er beelden van een bizar ritueel waarin een man zichzelf opoffert als eten voor de zombies. De wereld wordt gek, zoveel is duidelijk. Natuurlijk is Nick uiteindelijk ook niet alleen en komt hij andere overlevenden over, terwijl de rest hoopt dat hij terug naar huis komt.

De nieuwe reeks moet meer laten zien van hoe de wereld langzaam instort. De focus blijft verder liggen op Los Angeles, en het vaststellen van nieuwe regels in deze wereld zonder overheden en met dodelijke zombies op ogenschijnlijk elke straathoek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum 'From Dusk Till Dawn' S3 aangekondigd
Series / Nieuws

Premièredatum 'From Dusk Till Dawn' S3 aangekondigd

Daarnaast is onthuld dat een bekend gezicht uit de filmreeks terug zal keren.

Miramax en El Rey Network hebben vandaag aangekondigd dat het derde seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series zijn première zal beleven op 6 september 2016. Het nieuwste seizoen bestaat uit tien actievolle afleveringen vol horrorelementen. In het derde seizoen volgen we opnieuw de gebroeders Gecko, die de culebra-onderwereld onveilig maken en het met een aantal onverwachte handlangers moeten opnemen tegen nieuwe vijanden.

De cast van het derde seizoen van From Dusk Till Dawn bestaat uit acteurs zaols D.J. Cotrona, Zane Holtz, Eiza González, Jesse Garcia, Madison Davenport, Brandon Soo Hoo, Emily Rios en Jake Busey. Nieuwe castleden zijn Ana de la Reguera, Marko Zaror en Tom Savini, die de rol van Sex Machine speelde in de filmreeks, maar nu een andere rol zal spelen.

Robert Rodrigiez, grondlegger van El Rey Network en bedenker van de films en de serie, regisseert de tweede aflevering van het derde seizoen. Andere afleveringen worden geregisseerd door Dwight Little (Halloween 4: The Return of Michael Myers), Alejandro Brugués (Juan of the Dead), Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project), Joe Menendez en nieuwkomers Eagle Egilsson, Rebecca Rodriguez en Diego Gutierrez.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd-recensie: 'Wallander' serie 4
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'Wallander' serie 4

Sfeervol einde voor de BBC-serie.

Cast: Kenneth Branagh (Kurt Wallander), Richard McCabe (Nyberg), Jeany Spark (Linda Wallander), Sarah Smart (Anne-Britt Hoglund) e.a. | Jaren: 2008 "“ 2016 | TV-release: BBC

Sinds 2008 speelt de Britse acteur en regisseur Kenneth Branagh de rol van Kurt Wallander. Hij neemt het daarmee over van de beroemde acteur Krister Henriksson, die hem in de gelijknamige Zweedse serie speelde. De BBC heeft tot nu toe vier reeksen uitgebracht en de laatste daarvan is nu in Nederland op Dvd verkrijgbaar.

Deze uitgave bevat drie afleveringen: The White Lioness, A Lesson in Love en The Torubled Man. De eerste daarvan heeft een script van de hand van James Dormer en de andere twee van Peter Harness. Centraal staat uiteraard hoofdpersoon Kurt Wallander, die verschillende misdrijven oplost. De verhalen zijn gebaseerd op de boeken van Henning Mankell.

Deze vierde reeks werd goed bekeken: de première trok in het Verenigd Koninkrijk 5,18 miljoen kijkers, de tweede aflevering was goed voor 4,45 miljoen kijkers en de finale voor 4,02 miljoen kijkers. Niet slecht dus en datzelfde kunnen we zeggen over de ontvangst. Critici vonden Branagh superb als Kurt Wallander en noemen het een goede, complexe en diverse misdaadserie.



Dvd: Wallander reeks 4 | Duur: 3x90 minuten | Release: juli 2016 | Video: 16:9 | Audio: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertiteling: Nederlands | Discs: 2x Dvd | EAN: 5-425019-009847 | Met dank aan: Lumière

Wallander wordt in een niet al te mooie uitgave aangeleverd. Het is een dubbeldikke Dvd-hoes met voorop een groot beeld van acteur Kenneth Branagh. Qua stijl past het bij de eerdere seizoenen, maar echt mooi of inventief is het niet te noemen. Binnenin tref je verder twee schijven aan, los van elkaar gepresenteerd en gelukkig dus niet traditioneel op elkaar gestapeld.

De afleveringen zien er ondanks het Dvd-formaat wel goed uit. Vaak zijn de beelden erg sfeervol en gedetailleerd, hoewel de boel niet haarscherp is. De kleuren zijn verder natuurlijk en voegen veel toe aan de toch al vrij spannende BBC-serie.

Ook qua audio heeft men een mooie balans gevonden tussen de mogelijkheden van Dvd's. De dialogen krijgen altijd voldoende nadruk om goed te volgen te zijn, maar worden mooi aangevuld door muziek. Daarmee is het een sfeervol geheel, dat meer dan de moeite van het kijken waard is!

Toekomst
Met het vierde seizoen kwam er een einde aan Wallander bij de BBC. Er komen dus geen nieuwe afleveringen. Mocht je dit vierde seizoen gekocht hebben, is je Wallander-collectie dus compleet!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Team-up poster met Supergirl, The Flash, Arrow en Legends
Series / Posters

Team-up poster met Supergirl, The Flash, Arrow en Legends

In oktober gaan alle series van start!



In 2012 startte de zender The CW met de superheldenserie Arrow, gebaseerd op de DC-held Green Arrow. Waarschijnlijk mede door de populariteit van de films op het witte doek werd het een succes en vele superheldenseries volgden.

In 2014 kwam The CW met The Flash, een serie rond de bekendere vliegensvlugge superheld. Het werd een nog groter succes. Begin 2016 volgde de spin-off Legends of Tomorrow en zender CBS bracht even daarvoor Supergirl naar het kleine scherm. Het nichtje van Superman rende van begin af aan rond in dezelfde wereld als haar collega's uit de series van The CW.

Ondertussen is Supergirl verhuisd naar The CW waardoor er nog meer gedaan zal gaan worden met de verschillende cross-overs.

Het vijfde seizoen van Arrow start op 5 oktober, het derde seizoen van The Flash een dag eerder en het tweede seizoen van Supergirl gaat op 10 oktober van start. Drie dagen daarna start seizoen 2 van Legends of Tomorrow. Hieronder en -boven banners die de series bij elkaar zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dwayne Johnson maakt bodybuilding serie
Series / Nieuws

Dwayne Johnson maakt bodybuilding serie

Hij heet Muscle Beach en speelt zich af in de jaren tachtig.

Acteur Dwayne Johnson gaat een serie maken voor USA Network. Voor het project, dat nu Muscle Beach heet, gaat hij samenwerken met scenaristen Jeremiah Friedman en Nick Palmer. De show krijgt afleveringen van een uur per stuk.

De serie speelt zich verder af in een legendarische sportschool in Venice Beach in de jaren tachtig. Daar komen kleurrijke zielen bij elkaar om de Amerikaanse droom te realiseren. Dat allemaal tegen de achtergrond van de jaren tachtig, waar verleidingen om elke hoek lijken te staan.

"Seven Bucks blijft samenwerken met de beste partners in de industrie om een onderhoudende serie te maken die trouw blijft aan ons merk en diep naar een iconische tijd in het bodybuilden gaat kijken en naar de Venice Beach cultuur in de jaren tachtig," vertelde Johnson.

Wanneer de serie voor het eerst te zien moet zijn is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser trailers 'Luke Cage', 'Iron Fist' & 'The Defenders'!
Series / Trailer

Teaser trailers 'Luke Cage', 'Iron Fist' & 'The Defenders'!

En derde seizoen 'Daredevil' aangekondigd.

Tijdens San Diego Comic Con hebben Marvel en Netflix heel wat nieuwe beelden vertoond van hun aanstaande Marvel superheldenseries. Hieronder tref je de teaser trailers aan voor Luke Cage, Iron Fist en The Defenders.

Daredevil
Marvel en Netflix hebben tijdens SDCC ook bekendgemaakt dat er een derde seizoen van Daredevil komt. Er wordt gesuggereerd dat het derde seizoen gelijktijdig met het tweede seizoen van Jessica Jones wordt opgenomen.



Luke Cage
Hieronder de eerste beelden uit de serie rond de held Luke Cage, die al te zien was in het reeds verkrijgbare eerste seizoen van Jessica Jones. Hieronder de beelden waarin Mike Colter de onverwoestbare held speelt. Luke Cage debuteert op 30 september op Netflix.



Iron Fist
Acteur Finn Jones hebben we nog niet gezien in de Marvel/Netflix superheldenseries. Hieronder zie je een snelle eerste teaser, die duidelijk maakt dat we een origins-verhaal krijgen te zien. De serie moet ergens in 2017 op Netflix verschijnen.



The Defenders
De eerstvolgende serie die opgenomen zal worden is de team-up serie The Defenders waarin minimaal Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Iron Fist) de krachten gaan bundelen. Ook The Defenders moeten in 2017 op Netflix verschijnen en ogenschijnlijk nemen zij het op tegen The Hand.



En hieronder ook nog de 'San Diego Comic Con Sizzle' met meer beelden van Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Ook zien we The Punisher (Jon Bernthal) die ongetwijfeld een rol van betekenis gaat spelen in een of meerdere van bovengenoemde series. Ook van hem moet er op termijn een eigen serie verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe posters 'The Walking Dead'
Series / Posters

Nieuwe posters 'The Walking Dead'

En wanneer leren we wie het slachtoffer van Negan is?

"We leren het nog in de eerste aflevering," vertelt uitvoerend producent Greg Nicotero over het grote mysterie van AMC's The Walking Dead. Het is nog altijd niet bekend wie dood gaat onder de knuppel Lucille, en door toedoen van de kwaadaardige Negan (Jeffrey Dean Morgan). In lijn daarvan heeft AMC alvast wat posters vrijgegeven die hierop inspelen.

Verder ging Nicotero nog meer in op de aflevering: "In alle eerlijkheid, zijn we nog altijd bezig met de editing. We spelen nog altijd met die ene aflevering. Dus hij is nog niet helemaal af, waarmee ik nog niets kan beloven." Dus helemaal zeker dat de boel al in de eerste aflevering onthuld wordt is nog niet zeker. Hieronder de banners.





















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.