Griezelige poster 'The Exorcist'

Griezelige poster 'The Exorcist'

"Beste horrorfilm ooit" binnenkort naar het kleine scherm.

Bram de Groot, 1 augustus 2016 08:00

Op de zender FOX verschijnt volgende maand de eerste aflevering van de tv-serie The Exorcist, uiteraard gebaseerd op de klassieke horrorfilm uit 1973 van William Friedkin. Deze film was gebaseerd op een boek van William Peter Blatty. Hieronder zie je een griezelig en herkenbaar affiche.
In The Exorcist is de vooruitstrevende, ambitieuze en medelevende Father Tomas Ortega het nieuwe gezicht van de katholieke kerk. Hij leidt een rustig leventje in de buitenwijken van Chicago. Aan de andere kant van de wereld staat de meedogenloze en doortastende Father Marcus Brennan recht tegenover het kwaad. Hij is een moderne 'Templar Knight', opgevoed door het Vatican met als doel oorlog te voeren tegen de vijanden.

Tussen beiden bevindt zich de familie Rance, leden van Tomas' parochie. Henry Rance wordt helemaal gek aangezien zijn dochter Katherine niet van haar kamer wil komen. De jongste dochter Casey hoort rare geluiden tussen de muren en zijn vrouw Angela heeft angstaanjagende dromen. Angela denkt dat er iets mis is met het huis en vraagt Father Tomas om hulp. Een confrontatie met Father Marcus volgt en gezamenlijk blijken ze het juiste duo dat het kwaad kan bestrijden.Met rollen voor onder meer Geena Davis (Thelma & Louise, The Fly), Alfonso Herrera (Sense8) en Ben Daniels (House of Cards) is The Exorcist vanaf 23 september te zien op FOX. De pilot werd geregisseerd door Rupert Wyatt, bekend van de film Rise of the Planet of the Apes. Check de trailer. Hieronder een eerder verschenen poster:


Bron: EW

Lees meer over: The Exorcist, 2016, FOX, Geena Davis, Ben Daniels, Alfonso Herrera

Populair nieuws