search
Grant Gustin over Flashpoint-verhaallijn
Series / Nieuws

Grant Gustin over Flashpoint-verhaallijn

Wat is de invloed op The Flash?

Nog een paar maanden en dan gaat het derde seizoen van The CWs The Flash van start. Daarin zien we hoe Barry Allen (Grant Gustin) terug in de tijd reist en zijn moeder redt. De gevolgen daarvan zullen groot zijn en acteur Gustin vertelde daar in een recent interview over.


"Natuurlijk leven Barry's ouders nog, waardoor de hele dynamiek van de serie anders is. Barry ging nooit bij Joe en Iris wonen, dus Iris en Barry hebben geen relatie. Barry werkt nog bij CSI, en hij en Joe kennen elkaar nog. Tom Feltons personage zit alleen in de serie vanwege Flashpoint en hoe dingen zijn veranderd. Ze zijn ouder geworden: Michelle "“ die Nora Allen speelt "“ ze laten haar er vijftien, zestien jaar ouder uitzien dan in de pilot en alle andere keren dat we haar gezien hebben. Dus het is tof, we krijgen Barry met zijn familie zien, alsof ze altijd bestaan hebben. Behalve dat Barry weet dat ze er niet horen te zijn."

Dat vrolijke leventje verandert snel: er komen twee grote schurken om het tegen Barry en z'n vrienden op te nemen. Het grootste probleem zit 'm in het feit dat "Barry langzaam de oorspronkelijke tijdlijn begint te vergeten."

De serie gaat op 4 oktober weer van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen