search
HBO-serie 'The Night Of' krijgt mogelijk tweede seizoen
Series / Nieuws

HBO-serie 'The Night Of' krijgt mogelijk tweede seizoen

Riz Ahmed en John Turturro spelen de hoofdrollen in het huidige seizoen.

Zoals het er nu uitziet zal het verhaal van het eerste seizoen van The Night Of (dat uit acht afleveringen bestaat) geen direct vervolg krijgen, Toch krijgt de serie mogelijk een tweede seizoen in de trant van anthology-series zoals True Detective en American Horror Story, zo liet showrunner Steven Zaillian afgelopen weekend aan The Hollywood Reporter weten:


''We voeren momenteel discussies over een tweede seizoen, maar we moeten wel iets weten te bedenken dat een tweede seizoen waardig is. The Night Of was ontworpen als een op zichzelf staand iets. Er zijn natuurlijk altijd manieren om een tweede seizoen te maken over een soortgelijk onderwerp, maar dan in een nieuw jasje.''

Het door Zaillian geopperde idee zou zeker niet onlogisch zijn. The Night Of is een remake van de vijf-delige Britse miniserie Criminal Justice, waarin de hoofdrollen werden gespeeld door, Ben Whishaw, Pete Postlethwaite, Lindsay Duncan, Ruth Negga en David Harewood. Ook die serie kreeg een tweede seizoen over een compleet andere zaak.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen