search
Geen cliffhangers meer voor The Walking Dead
Series / Nieuws

Geen cliffhangers meer voor The Walking Dead

De negatieve kritieken van de fans zijn goed begrepen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Dat seizoen 6 van The Walking Dead eindigde met een cliffhanger van formaat zal ondertussen bij het merendeel van onze lezers wel bekend zijn. Dat dit bij de meeste fans helemaal niet in goede aarde viel was ook reeds geruime tijd duidelijk. Nu heeft de maker van de serie, Robert Kirkman officieel gereageerd op de hele heisa die rond de cliffhanger is ontstaan. Hij verzekert de fans bovendien dat een dergelijk einde van een seizoen niet snel meer zal voorvallen.


Aan het einde van het zesde seizoen is te zien hoe Negan (gespeeld door Jeffrey Dean Morgan) een The Walking Dead hoofdrolspeler dood slaat met een honkbalknuppel. Wie dat precies is blijft tot seizoen 7 begint een goed bewaard geheim. Kirkman verklaarde in zijn interview met betrekking tot het einde van het zesde seizoen het volgende;

"Het was nooit onze bedoeling om de fans ontevreden te maken over het einde van het zesde seizoen. Onze enige opzet was juist om de fans geboeid te houden en te laten uitkijken naar het vervolg. We hebben evenwel begrepen dat niemand zit te wachten op dergelijke cliffhangers en zullen hier in de toekomst dan ook rekening mee houden."

Over wie er nu uiteindelijk wordt vermoord door Negan bestaat nog heel wat speculatie. Het definitieve antwoord krijgen we waarschijnlijk pas op 23 oktober van dit jaar wanneer de eerste aflevering van het zevende seizoen van The Walking Dead op de wereld wordt losgelaten.

Aanbevolen artikelen