Marvel staat open voor 'Misty Knight'-serie

Dat zou dan de zevende Marvel/Netflix-show worden.

Jim Pedd, 08-08-2016 10:08

Netflix en Marvel werken aan een hele reeks tv-series. Niet alleen zijn er soloseries Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en team-upshow The Defenders, ook komt er een spin-off rond Jon Bernthals The Punisher. Het lijkt erop dat nu ook een personage uit Luke Cage, Misty Knight, een eigen serie zou kunnen krijgen.
De rol van Misty wordt gespeeld door Simone Missick en de actrice ziet het natuurlijk zitten om een eigen serie te krijgen. Nu blijkt ook het hoofd van Marvels televisiedivisie, Jeph Loeb, hiervoor open te staan. Maar hij waarschuwt: de serie zal er niet zomaar komen.

"We hebben het geluk dat onze casts zo rijk en diep en divers zijn. We hebben natuurlijk plannen voor alle personages. Veel heeft te maken met het aantal series dat Netflix ons wil laten maken. We zitten nu op zes en we moeten uitkijken dat we niet het Marvel-kanaal op Netflix worden," vertelde Loeb.

"Ik denk dat Netflix erg selectief is als het aankomt op wat we maken. Dat gezegd hebbende, Simone speelt een geweldige rol, dus het is fantastisch. En ik kan je zeggen dat ze een rolletje heeft in Iron Fist en dat is ongelofelijk. De fans gaan het fantastisch vinden."

Het is de eerste bevestiging dat Missick een rol gaat spelen in meer dan een Marvel/Netflix-serie. Het opent natuurlijk ook de mogelijkheid voor meer. Voordat het zover kan zijn, moeten we nog wachten op de première van Luke Cage. Dat zal op 30 september het geval zijn.

Bron: THR

Lees meer over: Marvel, Netflix, Misty Knight, Spinoff, Simone Missick, Jeph Loeb, Iron Fist, Luke Cage

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in