search
Veel details in synopsissen alle The CW-DC series
Series / Nieuws

Veel details in synopsissen alle The CW-DC series

Uitgebreide omschrijvingen voor The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl.

Nog een kleine twee maanden voordat The CW nieuwe seizoenen uitzendt van zijn DC-series, Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow. In afwachting daarvan heeft de Amerikaanse televisiezender wel al uitgebreide synopsissen vrijgegeven voor de nieuwe seizoenen van elk van die series, die ook de nodige details onthullen.


The Flash (vanaf 4 oktober weer te zien)
Verblind door woede speelt Barry zonder dat door te hebben precies het spel dat Zoom voor ogen had, en ontdekt daarmee het gruwelijke plan van de kwaadaardige snelheidsduivel: alle Aardes in het multiversum vernietigen. In de race van zijn leven, krijgt Barry uiteindelijk de overhand tegen Zoom en verslaat hij zijn nemesis. Maar hij kan zijn overwinning niet vieren, dus reist Barry terug in de tijd, naar de nacht dat zijn moeder stierf, om de Reverse Flash ervan te weerhouden haar te vermoorden. Daarmee verandert hij zijn verleden, maar ook de toekomst.

Arrow (vanaf 5 oktober weer te zien)
De nieuw aangewezen burgermeester Oliver Queen vecht nu een strijd uit op twee fronten, beiden voor de toekomst van Star City. Nu Diggle weer in het leger zit en Thea vastbesloten is niet meer terug te keren als Speedy, vormen alleen Oliver en Felicity nog Team Green Arrow. Maar ze zijn niet langer de enige burgerwachten. De publieke strijd tegen Damien Darhk aan het einde van seizoen vier inspireerde een reeks nieuwe gemaskerde helden om de verdediging van de stad op zich te nemen. Hun pijnlijke onervarenheid maakt hen echter eerder obstakels dan bondgenoten. De komst van een dodelijke nieuwe tegenstander dwingt Oliver vervolgens vragen te stellen over zijn eigen nalatenschap, zowel als burgermeester en Green Arrow.

Supergirl (weer te zien vanaf 10 oktober)
In seizoen twee heeft Kara haar werk als Cat Grants assistent achter zich gelaten om uit te vogelen wat ze echt wil, terwijl ze ondertussen als Supergirl actief blijft voor de DEO, burgers van National City beschermend en zoekend naar Jeremiah en Cadmus. Onderweg moet ze samenwerken met Superman om nieuwe tegenstanders te verslaan, en haar persoonlijke leven balanceren met dat van een superheld.

Legends of Tomorrow (weer te zien vanaf 13 oktober)
Nu ze de onsterfelijke schurk Vandal Savage verslagen hebben, evenals de corrupte Time Masters die met hem samenwerkten, komt er een nieuwe bedreiging op. Dr. Nate Heywood, een onconventionele en charmante historicus belandt in de actie, na het doen van een belangrijke ontdekking, namelijk dat de Legends verspreid over de tijd zijn.

Nate moet een manier vinden om het geliefde team van helden te redden, waaronder miljardair en uitvinder Ray Palmer, met zijn exopak waardoor hij minuscuul kan worden als The Atom; Sara Lance, de getrainde huurmoordenares White Canary; Professor Martin Stein die samen met Jefferson "Jax" Jackson metamens Firestorm vormt en Micky Rory, carrièrecrimineel Heat Wave. Als de Legends de J.S.A. (Justice Society of America, de voorloper van de Justice League) tegenkomen in de jaren veertig, voegt Vixen zich bij het team. Maar dan is er nog een mysterie: het lot van voormalig kapitein Rip Hunter.

Eenmaal herenigd moeten de Legends hun nieuwe missie om de tijdlijn voor verstoringen te behoeden, want kleine veranderingen aan de geschiedenis zorgen vaak voor catastrofale gevolgen. Als Nate, de kleinzoon van J.S.A.-lid Commandr Steel onverwacht krachten krijgt, moet hij op zoek gaan naar de held in zichzelf. Uiteindelijk komen de Legends tegenover schurken uit het verleden en heden te staan en moeten ze de wereld redden van een nieuwe mysterieuze bedreiging.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen