Tv-serie 'Friday the 13th' komt er niet

Tv-serie 'Friday the 13th' komt er niet

Niet houdbaar, volgens The CW.

Bram de Groot, 15 augustus 2016 om 14:47

In april 2014 werd bekend dat er werd gewerkt aan een tv-serie rond de bekende horrorklassieker Friday The 13th. Tijdens hun TCA-presentatie afgelopen week liet The CW-baas Mark Pedowitz weten dat de plannen in de ijskast gezet zijn.
"Het komt erop neer dat we betere dingen hebben om ons op te richten, en we zijn er niet mee doorgegaan," aldus Pedowitz volgens Entertainment Weekly. "Het was goed geschreven, het was duisterder dan we wilden en we geloofden niet dat het houdbaar was... Het was een erg goede pilot, maar geen houdbare serie."

De serie werd ontwikkeld door Emmett/Furla/Oasis Films en Crystal Lake Entertainment en Sean S. Cunningham, regisseur van het origineel uit 1980, was betrokken als uitvoerend producent. De serie zou zich focussen op de personages uit Crystal Lake die in de nieuwe serie gedwongen zouden worden het nogmaals op te nemen tegen de moordenaar, een opnieuw uitgewerkte Jason Voorhees.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Friday The 13th, serie, jason voorhees, crystal lake, 2015, Sean S Cunningham, 1980, horror, film, Crystal Lake Entertainment

Populair nieuws