search
Gerucht: 'The Punisher' al in 2017 te zien
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Punisher' al in 2017 te zien

Krijgen we dan vanaf volgend jaar drie Marvel/Netflix-series?

Heel misschien is nu bekend wanneer het eerste seizoen van de eerste Marvel/Netflix spin-off te zien is. Volgens een nieuw gerucht is The Punisher in de loop van 2017 al te zien. In de mobiele app van Netflix staat namelijk het jaartal aangegeven waarin de spin-off van Daredevil te zien is.


Daarin staat aangegeven dat Jon Bernthal al in 2017 te zien is. Dat gaat enigszins in tegen de verhalen die we de afgelopen tijd hoorden, want toen was er vooral de indicatie dat de serie pas na 2018 zou komen. Er zouden slechts twee Marvel/Netflix-series per jaar komen, maar wellicht wijkt men volgend jaar dus al van die norm af.

Dit jaar is er in elk geval slechts een tweetal series: we hadden het tweede seizoen van Daredevil, waarin The Punisher zijn opwachting maakte, en er volgt eind september een eerste seizoen van Luke Cage. In 2017 staan er verder in elk geval twee series gepland: Iron Fist en The Defenders.

Het is dus maar de vraag of de datum, zoals je die hieronder ziet staan, echt is. Wel zien we al een mooie synopsis: Na de moord op zijn gezin, wordt Frank Castle zowel achtervolgd als opgejaagd. In de criminele onderwereld, zal hij bekend komen te staan als The Punisher.

Aanbevolen artikelen