'Homeland' krijgt nog eens drie nieuwe seizoenen

Homeland krijgt nog eens drie nieuwe seizoenen

En wat weten we over de nieuwe richting van de serie?

Jim Pedd, 16 augustus 2016 om 10:17

Homeland krijgt nog eens minstens drie nieuwe seizoenen. Deadline schrijft dat de serie niet alleen een zesde seizoen krijgt in januari 2017, maar ook nog een zevende en een achtste seizoen. Daarnaast zijn er nu via The Huffington Post nu wat nieuwe details over de volgende reeks.
Het nieuwe seizoen speelt zich af direct na de Amerikaanse verkiezingen. De boel draait om een fictieve president die zowel op Hillary Clinton als Donald Trump moet gaan lijken. Het wordt “een samenstelling van alle kandidaten en een President die alle normen uitdaagt en om die reden ietwat bedreigend is.”

Dit jaar kijkt de serie naar “de hele nationale reactie op de dreiging van terrorisme sinds 9/11 en de manier waarop we moslims behandeld hebben,” vertelt actrice Claire Danes, die de hoofdrol van Carrie Mathison speelt. De relatie van Carrie, die sinds een seizoen of twee langzaam andere denkbeelden krijgt dan de CIA, met Saul Berenson (Mandy Patinkin), komt nog meer onder druk te staan.

“Er is een scheuring geweest die ze de afgelopen seizoenen hebben proberen te repareren, maar met wisselend succes,” begint Danes. “Saul heeft zich meer toegelegd aan het agentschap en Carrie wijst enkele kernwaardes er van af. Dus dat is moeilijk te verenigen, en ik denk ook dat ze daar nog niet in geslaagd zijn.”

Nu wil Carrie dus ”weten of onze hele aanpak om terrorisme te bestrijden werkt”.

Lees meer over: Homeland, Showtime, Seizoenen, Verlenging, Claire Danes, Mandy Patinkin

Informatie over de serie: Homeland

Populair nieuws