search

Ons nieuws van donderdag 18 augustus 2016

Hulu ziet wel brood in Runaways serie
Series / Nieuws

Hulu ziet wel brood in Runaways serie

Kan Runaways de leegte van Agent Carter opvullen?

Het lijkt er naar uit te zien dat er een nieuwe Marvel serie zit aan te komen. Het zou gaan om Runaways welke door de streaming service Hulu niet alleen een order beet heeft voor de pilot, maar ook voor een compleet eerste seizoen.

Runaways zou zich focussen op een groep tieners die ontdekken dat hun ouders lid zijn van een criminele organisatie. Het script voor de reeks wordt geschreven door niemand minder dan de makers achter Gossip Girl, namelijk Josh Schwartz en Stephanie Savage. In de serie maken we kennis met zes verschillende tieners die elkaar eigenlijk helemaal niet kunnen luchten, maar die gedwongen worden om samen te werken. Alleen op die manier kunnen ze immers meer te weten komen over de organisatie waar hun ouders zich bij hebben aangesloten.

Het leek er reeds enige tijd naar uit te zien dat Marvel op zoek was naar een vervanger voor de ABC serie Agent Carter welke we recent vaarwel hebben moeten zeggen. Denk jij dat Runaways de leegte van Agent Carter kan opvullen? Wij zijn alvast benieuwd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DC-komedie 'Powerless' verliest showrunner
Series / Nieuws

DC-komedie 'Powerless' verliest showrunner

Uiteraard zijn creatieve verschillen hier de schuldige van.

NBC is de showrunner van zijn DC-komedie Powerless verloren. Ben Queen heeft de serie verlaten wegens creatieve verschillen. De bedoeling was om eind augustus te beginnen met de productie van de serie, maar zal nu uitgesteld worden om een nieuwe showrunner te vinden.

De serie draait om Emily Locke, een rol van Vanessa Hudgens. Zij werkt voor een verzekeringsmaatschappij en krijgt het drukker en drukker. Dat komt door de groeiende aanwezigheid van superhelden in haar stad. Tegelijk probeert Emily iedereen die zich moet verstoppen te helpen daarbij.

Powerless wordt omschreven als een "workplace comedy" die zich afspeelt bij een van de slechtste verzekeringsmaatschappijen van de Verenigde Staten. Grote superhelden van DC Comics zullen niet in de serie te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon bestelt compleet eerste seizoen 'Jack Ryan'
Series / Nieuws

Amazon bestelt compleet eerste seizoen 'Jack Ryan'

Met John Krasinski als de held van Tom Clancy.

Amazon geeft de serie Jack Ryan tien afleveringen. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Tom Clancy en heeft een hoofdrol voor John Krasinski. Hij was onder meer te zien in de serie The Office en de actiefilm 13 Hours: the Secret Soldiers of Benghazi van Michael Bay.

De serie wordt omschreven als een "reimagining" van Ryan. De serie moet laten zien hoe Ryan zich als ex-marinier opwerkt als analist binnen de CIA. Ryan werd eerder al gespeeld door de acteurs Alec Baldwin, Ben Affleck, Chris Pine en Harrison Ford.

Oorspronkelijk was het Baldwin die het personage speelde in The Hunt for Red October uit 1990, maar pas onder Harrison Ford werd hij populair. De films brachten samen 922 miljoen dollar op aan de box office en Clncy heeft al negen boeken rond het personage geschreven.

De serie wordt geproduceerd door Paramount Pictures en Skydance Television. Het verhaal is ontwikkeld door Carlton Cuse en Graham Roland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen voor 'Mr. Robot'
Series / Nieuws

Derde seizoen voor 'Mr. Robot'

De serie is pas halverwege zijn tweede reeks.

USA Network heeft aangekondigd dat hitserie Mr. Robot een derde seizoen krijgt. Dat seizoen zal in de loop van 2017 te zien zijn op de Amerikaanse televisie. Centraal staat nog altijd het personage Elliot Alderson (Rami Malek), die te maken krijgt met de enigmatische leider (Christian Slater) van een hackergroep.

"We konden niet trotser zijn op Mr. Robot, een serie die grenzen verlegd heeft en de culturele tijdsgeest gevangen heeft en als een van de beste drama's op televisie beschouwd wordt," vertelde Chris McCumber van NBCUniversal, dat eigenaar is van USA Network. "Halverwege zijn tweede seizoen, blijft Mr. Robot grenzen verleggen en nieuwe kansen maken voor de zender. We kunnen niet wachten om te zien waar Sam Esmail en zijn briljante team de serie hierna heen brengen."

Eerst moet dus nog dat tweede seizoen afgerond worden. Daarin zien we de gevolgen van de aanval van de hackergroep op Evil Corp en staat het thema controle centraal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen