Kit Harington: 'Game of Thrones' wordt erg duister

Met de komst van de White Walkers komt al het slechte...

Jim Pedd, 23 augustus 2016 14:41

The Hollywood Reporter sprak uitgebreid met acteur Kit Harington over zijn rol in het aankomende zevende en achtste seizoen van HBO-hitserie Game of Thrones. Niet alleen vertelde Harington over het spelen van Jon Snow na de dood, ook ging hij in op wat er nog komen gaat.
“Het is belangrijk om te benadrukken dat ik nog geen scripts gelezen heb, dus dat ik alleen maar kan gissen. Maar ik denk dat het erg troosteloos gaat worden, waarna we een vrolijk einde krijgen, wat dan een soort winmoment of heldenmoment voor Jon en iedereen anders wordt. Ik denk echter dat het eerst erg duister gaat worden, voordat het beter wordt. Ik denk dat we dit seizoen de White Walkers en hun leger van de doden zich echt laten gelden. En dat wordt erg spannend om te zien. Ik weet niet wat het betekent. Maar ik denk wel dat het hele ‘winter is hier’ gebeuren betekent dat het heel erg zwaar wordt voor iedereen.”

Volgend jaar in juli krijgen we het zevende seizoen te zien, dat in totaal zeven afleveringen gaat tellen. Waarschijnlijk speelt het achtste seizoen in juli 2018 (of ergens rond die tijd), en telt het acht afleveringen.

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Kit Harington, Jon Snow, White Walkers

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws