search
Survivor's Remorse krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Survivor's Remorse krijgt vierde seizoen

De cijfers van het derde seizoen overstegen de verwachtingen...

Goed nieuws voor fans van de serie Survivor's Remorse. Starz heeft namelijk bekend gemaakt dat de populaire reeks een vierde seizoen zal krijgen.


"We zijn bijzonder tevreden dat we vandaag mogen aankondigen dat er een vierde seizoen komt van de reeks 'Survivor's Remorse'. Critics hebben aangegeven dat het niet alleen één van de slimste, maar tevens ook één van de grappigste komedies is van het ogenblik op de televisie en daar willen we natuurlijk maar wat graag verder op bouwen", aldus Starz managing director Carmi Zlotnik.

Het derde seizoen van de reeks maakte deel uit van de beslissing van Starz om haar oorspronkelijke planning van zaterdag naar zondagavond te verplaatsen en dat pakte goed uit. Het gemiddeld aantal kijkers ligt nu per aflevering op zo'n 2,9 miljoen waardoor de serie beter scoort dan oorspronkelijk werd verwacht.

In de telkens half uur durende afleveringen maken we kennis met Jessie T. Usher als Cam Calloway, een hard werkende jonge basketbalspeler die niet meer ontsnapt aan de publieke aandacht nadat hij een groot NBA contract heeft getekend in Atlanta. Naast Jessie T. Usher zijn in de reeks ook RonReaco Lee, Tichina Arnold, Teyonah Parris en Erica Ash te zien. Mike O'Malley is de showrunner van de serie.

Ben jij een Survivor's Remorse fan en kijk jij ook al uit naar het vierde seizoen van de reeks?

Aanbevolen artikelen