search

Ons nieuws van donderdag 25 augustus 2016

Survivor's Remorse krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Survivor's Remorse krijgt vierde seizoen

De cijfers van het derde seizoen overstegen de verwachtingen...

Goed nieuws voor fans van de serie Survivor's Remorse. Starz heeft namelijk bekend gemaakt dat de populaire reeks een vierde seizoen zal krijgen.

"We zijn bijzonder tevreden dat we vandaag mogen aankondigen dat er een vierde seizoen komt van de reeks 'Survivor's Remorse'. Critics hebben aangegeven dat het niet alleen één van de slimste, maar tevens ook één van de grappigste komedies is van het ogenblik op de televisie en daar willen we natuurlijk maar wat graag verder op bouwen", aldus Starz managing director Carmi Zlotnik.

Het derde seizoen van de reeks maakte deel uit van de beslissing van Starz om haar oorspronkelijke planning van zaterdag naar zondagavond te verplaatsen en dat pakte goed uit. Het gemiddeld aantal kijkers ligt nu per aflevering op zo'n 2,9 miljoen waardoor de serie beter scoort dan oorspronkelijk werd verwacht.

In de telkens half uur durende afleveringen maken we kennis met Jessie T. Usher als Cam Calloway, een hard werkende jonge basketbalspeler die niet meer ontsnapt aan de publieke aandacht nadat hij een groot NBA contract heeft getekend in Atlanta. Naast Jessie T. Usher zijn in de reeks ook RonReaco Lee, Tichina Arnold, Teyonah Parris en Erica Ash te zien. Mike O'Malley is de showrunner van de serie.

Ben jij een Survivor's Remorse fan en kijk jij ook al uit naar het vierde seizoen van de reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Overlap S2 'Daredevil' en S1 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Overlap S2 'Daredevil' en S1 'Luke Cage'

Charlie Cox vertelt over een interessante overlap.

Op 30 september maakt Netflix/Marvels universum weer een nieuwe stap, met Luke Cage. Waar we eerder gedacht hadden dat de serie zich chronologisch gezien na het tweede seizoen van Daredevil af zou spelen, blijkt dat niet helemaal te kloppen. Acteur Charlie Cox vertelde specifiek hoe de tijdlijnen nu lopen. Hij vertelde daarbij vooral over Rosario Dawsons Night Nurse.

"Wat ik erg cool vind is dat we in het tweede seizoen van Daredevil een scène hadden samen, en in de verhaallijn elkaar al een tijd niet gezien hadden. Rosario "“ Claire Temple "“ had een sneetje in haar wenkbrauw. Dus ik vroeg me af wat het was. Maar dat bleek niets met onze wereld te maken te hebben, maar met die van Luke Cage. Wat er gebeurt in die serie, dat ervoor zorgt, dat ze die snee krijgt, gebeurt op die dag dat ze in het ziekenhuis met mij staat te praten."

Dat past ook binnen de manier waarop men het personage van Dawson ziet. Zij dient als verbindend weefsel tussen de uiteenlopende series. Wat vinden jullie van deze chronologie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maisie Williams over 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Maisie Williams over 'Game of Thrones'

Niets kan ons voorbereiden op wat komen gaat...

Eerder al vertelde Kit Harington over het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones en nu is ook actrice Maisie Williams aan boord van de hypetrein gestapt. Zij schreef op Twitter dat ze net klaar is met het lezen van de scenario's van het zevende seizoen van de show.

"Net klaar met lezen van seizoen 7. Shit is aan. Als ik jullie was, zou ik nu al beginnen met voorbereiden. Hoewel, niets kan je voorbereiden op wat komen gaat!" aldus de actrice. Dat zij dit vertelt is enigszins opvallend gezien de woorden van Harington, die vertelde nog niets gelezen te hebben aan scenario's.

Het zevende seizoen van Game of Thrones telt slechts zeven afleveringen en wordt in Noord-Ierland, Spanje en IJsland opgenomen. Er is nog geen officiële premièredatum geprikt voor de nieuwe reeks, al heeft HBO wel al laten weten dat de show in de zomer te zien is in plaats van het gebruikelijke april.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer & poster tweede seizoen 'Narcos'
Series / Trailer

Nieuwe trailer & poster tweede seizoen 'Narcos'

Wie heeft Pablo Escobar vermoord?



Netflix heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor het tweede seizoen van Narcos. De tien afleveringen zullen vanaf 2 september allemaal op Netflix te streamen zijn. Duidelijk is dat dit nieuwe seizoen een belangrijke vraag gaat beantwoorden: "Wie heeft Pablo vermoord?"

De nieuwe reeks speelt zich af eind jaren tachtig en laat zien hoe verschillende krachten die normaliter met elkaar vechten "“ de wetgevende macht, politieke macht, politie, het leger en burgers "“ samenkomen in een poging om de verspreiding van cocaïne te controleren. Daarbij heeft iedereen het voorzien op Pablo Escobar, die wederom gespeeld wordt door Wagner Moura. Verder zien we ook acteurs Boyd Holbrook (Steve Murphy) en Pedro Pascal (Javier Peña) weer in de show.

Overigens hintten producenten José Padilha en Eric Newman er recent al naar dat er ook een derde seizoen kan komen, waarin men kijkt naar andere zaken dan die van Pablo Escobar. Hieronder de poster.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.