Avonturenserie 'I Spy' krijgt reboot

Avonturenserie 'I Spy' krijgt reboot

In 2002 werd de serie ook al eens verfilmd as een comedy met Eddie Murphy en Owen Wilson.

Zilko Tarici, 26 augustus 2016 om 18:53

House-bedenker David Shore, Charlie's Angels-regisseur McG en The Blacklist-bedenker John Davis werken allen samen aan een reboot van de avonturenserie I Spy uit de jaren '60. Fox heeft het groene licht gegeven voor een pilot-aflevering.
De pilot werd geschreven door Shore en zal geregisseerd worden door McG, die datzelfde ook al deed voor de serie Lethal Weapon. I Spy gaat over een professionele spion die samen moet werken met een normale burger om wereldwijd allerhande zaken op te lossen.

Robert Culp en Bill Cosby speelden in de oorspronkelijke serie de hoofdrol. In 2002 werd de serie nog in filmvorm gegoten. Eddie Murphy en Owen Wilson speelden toen de hoofdrollen. Fox heeft wel laten weten dat de reboot losjes is gebaseerd op het bronmateriaal en dat de titel I Spy dan ook niet gebruikt zal worden. Wat de titel wel is, zullen we ongetwijfeld snel te horen krijgen.

Sony Pictures TV en Davis Entertainment zullen de serie produceren in samenwerking met 20th Century Fox, de werkgever van McG.

Bron: Deadline

Lees meer over: I Spy, Bill Cosby, Robert Culp, Owen Wilson, Eddie Murphy, McG

Populair nieuws