Voorlopig geen live-action 'Star Wars' serie

Toch blijven we smullen van de vele geruchten.

Jim Pedd, 16-09-2016 10:09

Elke paar maanden komen er weer geruchten op over een mogelijke live-action serie die zich in het Star Wars-universum afspeelt. De reden daarvoor ligt in 't feit dat Disney en ABC een heleboel scenario's hebben liggen. Maar nu vertelt ABC-baas Ben Sherwood dat die live-action serie voorlopig op zich zal laten wachten.
Ondanks dat hij hoopt snel een live-action serie rond de franchise te mogen maken, ligt de uiteindelijke "beslissing in handen van Alan Horn, Kathleen Kennedy en de geweldige mensen bij Lucasfilm. Ergens hopen we dat er snel in een sterrenstelsel hier niet ver vandaan een live-action serie te kunnen zien. Maar ik wil niet dat mensen teveel gaan hopen. Er zijn nog een heleboel films die in de tussentijd gemaakt moeten worden. We hebben wel een productieve werkrelatie met Lucasfilm als het aankomt op het maken van Star Wars Rebels en blijven gesprekken voeren over wat de volgende animatieserie rond Star Wars kan worden".

Veel geruchten stellen dat er mogelijk een misdaadserie zou komen rond de planeet Coruscant, die zich afspeelt tussen de eerste twee filmreeksen, en een ander verhaal stelt dat er een show komt die de menselijke kant van Emperor Palpatine naar voren brengt.

Bron: THR

Lees meer over: ABC, Star Wars, Live action, Lucasfilm, Franchise

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie