search

Ons nieuws van vrijdag 16 september 2016

Uitgebreide tv-spot 'Agents of S.H.I.E.L.D.' met Ghost Rider
Series / Trailer

Uitgebreide tv-spot 'Agents of S.H.I.E.L.D.' met Ghost Rider

Ghost Rider bepaalt wie er dood gaat.



Afgelopen dagen verschenen al heel wat beelden voor het nieuwe seizoen van Marvels en ABC's Agents of S.H.I.E.L.D. Zo ook een snelle teaser voor de eerste aflevering. Hierboven zie je een nog steeds snelle, maar wel uitgebreidere versie.

Uiteraard ligt de focus op Ghost Rider, het personage Robbie Reyes. In de aflevering "The Ghost" duikt deze Marvel anti-held voor het eerst op sinds de film Ghost Rider: Spirit of Vengeance waarin Nicolas Cage voor de tweede keer te zien was als het duivelse personage die zonder enig medelijden jacht maakt op allerlei slechteriken.

In de spot voorlopig nog geen beelden van de computer-geanimeerde Ghost Rider, wel van (nieuwe) personages. Andere rollen zijn voor Gabriel Luna (Matador). In de beelden zijn ook Daisy/Quake (Chloe Bennet), Fitz, (Iain De Caestecker), Mack (Henry Simmons) en Coulson (Clark Gregg) en vanaf 20 september is het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. weer te bewonderen op ABC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bloodline' stop na drie seizoenen
Series / Nieuws

'Bloodline' stop na drie seizoenen

Het verhaal van de Rayburns wordt ook in minder afleveringen afgerond.

Waar de makers van Netflix-serie Bloodline uit waren gegaan, blijkt nu dat de serie na het derde seizoen gaat stoppen. Daarnaast krijgt het derde seizoen slechts tien afleveringen, in plaats van de eerder bestelde dertien. De redenen hiervoor lijken divers te zijn, maar hebben boven alles te maken met geld.

The Hollywood Reporter schrijft dat Netflix minder geld gaat vragen voor de licenties van de serie. Daarnaast heeft Florida recent zijn programma dat met behulp van belastingvoordelen filmbedrijven moet aantrekken, kleiner gemaakt. Daardoor zou het maken van een vierde seizoen een duurdere onderneming worden, iets waar Netflix weinig zin in heeft, gezien het feit dat het al de licenties goedkoper maakt.

Het lijkt er daarmee op dat het verhaal van de Rayburns vroeger tot een einde komt dan de makers gedacht hadden. Het is verder de derde Original die Netflix stopzet, na Lilyhammer en Hemlock Grove.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Voorlopig geen live-action 'Star Wars' serie
Series / Nieuws

Voorlopig geen live-action 'Star Wars' serie

Toch blijven we smullen van de vele geruchten.

Elke paar maanden komen er weer geruchten op over een mogelijke live-action serie die zich in het Star Wars-universum afspeelt. De reden daarvoor ligt in 't feit dat Disney en ABC een heleboel scenario's hebben liggen. Maar nu vertelt ABC-baas Ben Sherwood dat die live-action serie voorlopig op zich zal laten wachten.

Ondanks dat hij hoopt snel een live-action serie rond de franchise te mogen maken, ligt de uiteindelijke "beslissing in handen van Alan Horn, Kathleen Kennedy en de geweldige mensen bij Lucasfilm. Ergens hopen we dat er snel in een sterrenstelsel hier niet ver vandaan een live-action serie te kunnen zien. Maar ik wil niet dat mensen teveel gaan hopen. Er zijn nog een heleboel films die in de tussentijd gemaakt moeten worden. We hebben wel een productieve werkrelatie met Lucasfilm als het aankomt op het maken van Star Wars Rebels en blijven gesprekken voeren over wat de volgende animatieserie rond Star Wars kan worden".

Veel geruchten stellen dat er mogelijk een misdaadserie zou komen rond de planeet Coruscant, die zich afspeelt tussen de eerste twee filmreeksen, en een ander verhaal stelt dat er een show komt die de menselijke kant van Emperor Palpatine naar voren brengt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' flink uitgesteld
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' flink uitgesteld

De reden ligt in de snelheid waarmee men de show wil maken.

Deze hadden we niet helemaal zien aankomen, maar de première van Star Trek: Discovery is met een paar maanden uitgesteld. Waar we eigenlijk in januari al samen met showrunner Bryan Fuller de ruimte in zouden gaan, zal dat avontuur nu tot mei op zich laten wachten. De belangrijkste reden lijkt te liggen in de inspanningen om de serie zo goed mogelijk te maken.

"Star Trek terug naar televisie brengen is een grote verantwoordelijkheid en missie: om fans en nieuwkomers aan een serie te binden die al sinds onze kindertijd als inspiratiebron dient," aldus Fuller. "We willen groot dromen en leveren, en dat betekent dat zowel de eisen van de fysieke en de post-productie van deze serie die zich helemaal in de ruimte afspeelt moet passen binnen een kwaliteitsstreven. Voordat we met de productie begonnen, hebben we de realiteit bekeken met onze partners bij CBS en zij waren het met ons eens: Star Trek verdient het beste en deze extra paar maanden helpen ons om onze visie zo groots mogelijk te realiseren."

CBS laat in monde van David Stapf, hoofd van de TV-studio van het bedrijf, weten erg tevreden zijn met het werk dat Fuller en producent Alex Kurtzman tot nu toe geleverd heeft. "Hoe de serie er nu uit ziet, en de scripts die Alex en Bryan geleverd hebben, is geweldig levendig en meeslepend. Ze bouwen een nieuwe en erg ambitieuze Star Trek wereld voor televisie en iedereen die ermee bezig is steunt hun visie voor de beste timing om dit tot leven te kunnen brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.