search
'Daredevil'-personage gespot op 'The Punisher'-set
Series / Foto's

'Daredevil'-personage gespot op 'The Punisher'-set

Jon Bernthals Frank Castle schakelt de hulp in van een vertrouwd gezicht.

Eerder deze week hadden we de eerste setfoto's van Marvels The Punisher voor jullie, en vandaag worden daar een aantal aan toegevoegd. Meest opvallend aan deze foto's is de aanwezigheid van Deborah Ann Woll, die net als in de twee bestaande seizoenen van Daredevil klaarblijkelijk ook de rol van Karen Page speelt in de Netflix-serie over Frank Castle. Je kunt de meest relevante van deze setfoto's hieronder bekijken.


Jon Bernthal speelde de rol van Frank Castle (alias The Punisher) eerder in het tweede seizoen van Daredevil. Hij wordt vergezeld door Ben Barnes (Westworld, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) in de Netflix-serie.

The Punisher maakt onderdeel uit van de deal tussen Marvel Television en Netflix. Deze samenwerking heeft tot nu toe geleid tot de kritisch bejubelde series Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage, die sinds afgelopen vrijdag beschikbaar is gesteld door de streaming service. Iron Fist volgt in 2017, alsmede een miniserie genaamd The Defenders, waarin deze vier helden samen moeten werken. Het is nog onbekend wanneer The Punisher op Netflix te zien zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen