search
S.J. Clarkson regisseert eerste afleveringen 'The Defenders'
Series / Nieuws

S.J. Clarkson regisseert eerste afleveringen 'The Defenders'

Plus een eerste soort van synopsis.

De opnames voor The Defenders moeten snel gaan starten, aangezien de serie richting het einde van 2017 te zien moet zijn. Marvel Television en Netflix hebben S.J. Clarkson bereid gevonden om plaats te nemen op de regiestoel voor de eerste twee afleveringen van de grootse superheldenserie.


Clarkson was eerder als regisseur betrokken bij Jessica Jones [afleveringen "AKA Crush Syndrome" en "AKA Ladies Night"] en Orange of the New Black. Marvel Tv-baas Jeph Loeb over het aantrekken van Clarkson: "S.J.'s aanpak van het materiaal is uitstekend. We vinden haar werk aan Jessica Jones geweldig en we konden geen talentvollere persoon bedenken om de eerste twee afleveringen van The Defenders af te leveren."

Ook is er een korte synopsis vrijgegeven: Marvels The Defenders volgt Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage and Iron Fist. Het kwartet van opzichzelfstaande helden hebben één doel: New York City redden. Het is het verhaal van vier vereenzaamde figuren, die - ondank hun persoonlijke problemen - realiseren dat ze in teamverband mogelijk sterker zijn.

Hoofdrollen in The Defenders zijn voor Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil, Krysten Ritter als Jessica Jones, Mike Colter als Luke Cage en Finn Jones als Danny Rand. De slechterik wordt gespeeld door Sigourney Weaver.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen