Elektra terug in Marvels 'The Defenders'

Elektra terug in Marvels 'The Defenders'

Blijkbaar is het geen spoiler.

Jim Pedd, 9 november 2016 08:00

Je zou bijna denken dat het een spoiler is, maar gezien de zeer publieke aankondiging, vinden Marvel en Netflix dat niet. Actrice Elodie Yung heeft getekend om terug te keren naar het TV-universum van Netflix, en zal in The Defenders te zien zijn als Elektra. Eerder speelde ze die rol al in Daredevil, maar aan het einde van het seizoen daarvan kwam ze om het leven.
Tegelijk was de wederopstanding van Elektra wel te verwachten: the Hand, de ninja’s die de grote schurken zijn in het tweede seizoen van Daredevil geloven namelijk dat zij Black Sky is, iemand met superkrachten. Aan het einde van het tweede seizoen van Daredevil stoppen ze haar lichaam dan ook in een kist, en is het de vraag of ze als goeierik of slechterik terugkeert.

In The Defenders speelt Sigourney Weaver de schurk. Tegen haar en haar kompanen nemen Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) het op. Wanneer de acht afleveringen te zien zijn is nog niet bekend.

Lees meer over: The Defenders, Elodie Yung, Netflix, Marvel, Elektra

Populair nieuws