Uitbreiding voor cast 'Stranger Things'

Onder meer Lord of the Rings-acteur Sean Astin voegt zich toe aan de cast.

Jim Pedd, 09-11-2016 10:12

De cast van Netflix-serie Stranger Things is weer iets groter geworden. Entertainment Weekly meldt dat Sean Astin, Linnea Berthelsen en Paul Reiser getekend hebben om in de serie te spelen. Van hen is ook al bekend wie ze spelen. Volgens EW speelt nieuwkomer Berthelsen de rol van Roman:
"Een emotioneel beschadigde, magnetische jonge vrouw die toen ze kind was een groot verlies geleden heeft. Ondanks dat ze niet woont in Hawkins, is ze op mysterieuze wijze verbonden met de bovennatuurlijke gebeurtenissen in het lab."

Reiser speelt de rol van Dr. Owens: "Een belangrijk man binnen het Department of Energy met een opruimmissie, die de taak krijgt de gebeurtenissen van vorig jaar onder het tapijt te vegen."

En Astin is ene Bob Newby: "Een vriendelijke voormalig nerd die naar de middelbare school ging met Joyce en Hopper en nu de lokale Hawkins RadioShack leidt."

Het tweede seizoen van Stranger Things gaat volgend jaar in première en speelt zich af in 1984.Over negen afleveringen laten showrunners Matt en Ross Duffer meer weten over het Upside Down en de Demogorgon.

Bron: EW

Lees meer over: Stranger Things, Cast, Seizoen 2, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Sean Astin, Linnea Berthelsen, Paul Reiser

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix