search
Foto's vierdelige cross-over 'Arrow', 'The Flash', 'Supergirl' en 'Legends of Tomorrow'
Series / Foto's

Foto's vierdelige cross-over 'Arrow', 'The Flash', 'Supergirl' en 'Legends of Tomorrow'

Het wordt grootser en grootser!

Na de start met Arrow heeft de zender The CW het aantal DC-superheldenseries weten uit te breiden tot vier. De zender zendt namelijk ook The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow uit. Afgelopen maand startten de series hun nieuwe seizoenen en binnenkort verschijnt er een vierdelige cross-over. Hieronder de eerste foto's.


Het "tv-evenement" laat ons onder meer Stephen Amell zien als Oliver Queen/Green Arrow, Melissa Benoist als Kara/Supergirl, Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Nick Zano als Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson-Sellers als Amaya Jiwe/Vixen, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Brandon Routh als Ray Palmer/Atom, David Ramsey als John Diggle, Carlos Valdes als Cisco Ramon en Emily Bett Rickards als Felicity Smoak. En Katie Cassidy keert terug als Laurel Lance.

De afleveringen krijgen allemaal de titel 'Invasion!' en de tegenstanders zijn dit keer de buitenaardsen The Dominators. Zij komen naar de aarde om de mensheid uit te roeien aangezien ze de groeiende groep mensen met superkrachten als een bedreiging zien.

De afleveringen zouden bomvol hoogstaande CGI zitten. In december wordt de reeks uitgezonden.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen