search
The Dominators in trailer Arrow/Flash/Supergirl/Legends of Tomorrow-crossover!
Series / Trailer

The Dominators in trailer Arrow/Flash/Supergirl/Legends of Tomorrow-crossover!

Hoe groots wil je het hebben?



Over een paar dagen start op The CW de crossover van de DC-superheldenseries Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Hierboven zie de spectaculaire trailer 'Heroes v Aliens: The Dominators' waarin The Dominators het gemunt hebben op de aarde en haar inwoners.

In het vierdelige reeks komen The Dominators naar de aarde om de mensheid uit te roeien aangezien ze de groeiende groep mensen met superkrachten als een bedreiging zien.

In "tv-evenement" zijn er heel wat superhelden te zien, namelijk Stephen Amell als Oliver Queen/Green Arrow, Melissa Benoist als Kara/Supergirl, Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Nick Zano als Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson-Sellers als Amaya Jiwe/Vixen, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Brandon Routh als Ray Palmer/Atom, David Ramsey als John Diggle, Carlos Valdes als Cisco Ramon en Emily Bett Rickards als Felicity Smoak. Katie Cassidy keert terug als Laurel Lance.

De afleveringen dragen allemaal de titel 'Invasion!' en op 28 november wordt de eerste aflevering uitgezonden door The CW. Kijken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen