Geen extra afleveringen voor The Odd Couple

Geen extra afleveringen voor The Odd Couple

Is het verhaal van de reeks ten einde?

Geoffrey Ketels, 30 november 2016 om 13:34

CBS heeft bekend gemaakt dat er geen extra afleveringen meer zullen verschijnen voor wat het derde seizoen van 'The Odd Couple' betreft. Momenteel bestaat het derde seizoen van de reeks uit dertien afleveringen en daar zal het dus bij blijven.
Op het eerste zicht is het niet zo vreemd dat het derde seizoen slechts uit dertien afleveringen bestaat aangezien dit eveneens het geval was bij de eerste twee seizoenen. Deze werden echter in het midseason gelanceerd wat niet van toepassing was voor het derde seizoen. Het zag er dan ook naar uit dat er meer afleveringen zouden komen, maar CBS heeft toch besloten om dit plan niet door te zetten.

CBS benadrukte naar aanleiding van bovenstaand nieuws dat The Odd Couple nog niet is gecancelled. Er zou dus zomaar nog een vierde seizoen van kunnen komen, al lijkt dat op vandaag eerder weinig waarschijnlijk. De ratings van seizoen 3 zijn immers niet over naar huis te schrijven en bovendien lanceert CBS volgend jaar haar nieuwe comedy genaamd 'Superior Donuts'. Tel daarbij ook nog eens vier drama's op die reeds in de planning staan voor 2017 en de kansen voor The Odd Couple slinken aanzienlijk.

Ben jij een fan van The Odd Couple en zou je graag toch nog een vierde seizoen willen zien?

Bron: TV.com

Lees meer over: The Odd Couple, serie, CBS

Informatie over de serie: Odd Couple

Populair nieuws