search
Onthullende trailer 'A Series of Unfortunate Events'
Series / Trailer

Onthullende trailer 'A Series of Unfortunate Events'

De Netflix-serie gaat op 13 januari van start.Als je op zoek bent naar iets vrolijks, kan je beter op zoek gaan nar een andere serie om naar te kijken. Dat is ongeveer de boodschap die Netflix geeft in de nieuwe trailer voor A Series of Unfortunate Events, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Daniel Handler. De beelden geven een goede indruk van wat we mogen verwachten van de show, die op 13 januari uitgezonden wordt.

De serie vertelt het tragische verhaal van de Baudelaire wezen, Violet, Klaus en Sunny. Hun kwaadaardige oom Count Olaf heeft het voorzien op de miljoenen van hun ouders en vindt niets te ver gaan, om hen die afhandig te maken. De kinderen moeten hem elke keer weer te slim af zijn, en proberen tegelijk de ware toedracht achter de dood van hun ouders te achterhalen.

Het eerste seizoen krijgt acht afleveringen en heeft rollen voor Neil Patrick Harris als Count Olaf, Patrick Warburton als Lemony Snicket, Joan Cusack als Justice Strauss, Malina Weissman als Violet Baudelaire en Louis Hynes als Klaus Baudelaire.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen