Veel interesse voor drama Good Girls Revolt

Veel interesse voor drama Good Girls Revolt

Sony Pictures Television blijkt geen moeite te hebben om een nieuw onderkomen voor haar drama te vinden.

Geoffrey Ketels, 7 december 2016 14:15

Twee dagen geleden stond hier op Serietotaal.nl nog te lezen dat Amazon er voor had gekozen om het nochtans goed onthaalde drama 'Good Girls Revolt' te cancellen. Wat de reden daarvoor precies is, is nog steeds niet duidelijk, maar ondertussen blijft Sony Pictures Television duidelijk niet bij de pakken zitten. Verschillende partijen zouden zich ondertussen al hebben gemeld om het drama onder hun vleugels te nemen. Het zou hierbij gaan om ABC, Freeform, USA Network, Bravo en Hulu.
Bovenstaande namen zijn reeds vrij indrukwekkend, maar er is meer. Ook het populaire online streaming platform Netflix zou interesse hebben evenals Lifetime. Beide partijen zouden door Sony Pictures Television evenwel aanzien worden als laatste redmiddelen. Welke partij tot dusver de voorkeur heeft van Sony Pictures Television is momenteel nog niet bekend.

Het is ook nog altijd niet duidelijk waarom Amazon er precies voor heeft gekozen om het drama naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Bij welke partij zie jij Good Girls Revolt het liefst verder gaan?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Good Girls Revolt, serie, Sony Pictures Television

Populair nieuws