search
De Good Girls Revolt soap duurt verder
Series / Nieuws

De Good Girls Revolt soap duurt verder

Waren de kijkcijfers dan toch niet zo goed als men liet uitschijnen?

De voorbije dagen viel er haast dagelijks wat nieuws te lezen over de door Amazon gecancelde serie 'Good Girls Revolt' en het ziet er naar uit dat de soap nog wel even verder zal blijven duren. Ondertussen vliegen de verwijten in het rond, onder meer van de maker van de reeks Dana Calvo.


Volgens Calvo valt het Roy Price (hoofd van Amazon Studios) te verwijten dat hij geen enkele interesse toonde in de reeks.

"Niet alleen heeft Price de première van de serie niet bijgewoond, iets wat wel degelijk de gewoonte is, bovendien werden er ook nooit notities van hem aangetroffen met verbeterpunten voor bepaalde episodes. Toen er een vergadering werd belegd om een mogelijk tweede seizoen te bespreken verzocht hij ons om de cast bij hun echte namen te noemen omdat hij deze van de personages niet kende. Op deze manier was Good Girls Revolt gedoemd om naar de slachtbank te worden geleid".

Extra opvallend wordt het echter pas wanneer we de eerste verklaring van Amazon er bij gaan nemen. Daarin staat immers het volgende te lezen;

"We hadden erg hoge verwachtingen voor Good Girls Revolt en het respect voor de makers, de cast en Sony is bijzonder groot, maar de cijfers die de wereld worden ingestuurd zijn niet correct. De serie heeft de vooropgestelde verwachtingen dan ook niet waar kunnen maken".

Hoe het ook zij, Sony Pictures Television is absoluut niet van plan om het zomaar op te geven. Gisteren raakte al bekend dat ze met verschillende, geïnteresseerde partijen rond de tafel zal gaan zitten. Sony heeft nog tot 31 december om een overnemer te vinden voor de reeks, want dan komen de opties van de cast te vervallen.

Wordt dus ongetwijfeld (opnieuw) vervolgd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen