search
Peter Capaldi niet zeker van terugkeer 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Peter Capaldi niet zeker van terugkeer 'Doctor Who'

Hij heeft nog geen definitieve keuze gemaakt.

Twee seizoenen speelt acteur Peter Capaldi nu al in BBC-serie Doctor Who. Volgend jaar vertrekt showrunner Steven Moffat en is het nog altijd de vraag of hij terugkeert voor het volgende seizoen. Capaldi geeft nu in een interview met Wales Online toe nog geen keuzes gemaakt te hebben.


"Ze hebben me gevraagd te blijven, maar ik heb nog geen keuze gemaakt, vooral omdat ik die keuze niet hoef te maken nog. Ik probeer het te vermijden," aldus Capaldi. "Doctor Who vergt veel tijd, maar is fijn om te zien. Het is speciaal en ik heb het geluk om in contact te staan met voorgaande Doctors en we zijn het er allemaal mee eens dat het buitengewoon is om in deze positie te staan. Vertrekken is een zware positie, voor iedereen. Het was erg moeilijk voor Steven, dus ik stel het zo lang mogelijk uit."

In de Christmas Special, The Return of Doctor Mysterio, krijgt Capaldi gezelschap van Pearl Mackie als companion Bill. Het elfde seizoen wordt verder gemaakt door showrunner Chris Chibnall, die het roer overneemt van Moffat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen