search
Ed Harris over tweede seizoen 'Westworld'
Series / Nieuws

Ed Harris over tweede seizoen 'Westworld'

Hij is er helemaal klaar voor om in extreme modus te gaan...

Het duurt nog tot 2018 voordat er een tweede seizoen van HBO-serie Westworld op televisie komt. Dat weerhoudt acteur Ed Harris er echter niet van om vooruit te kijk. Hij stelt in "extreme modus" te gaan in het tweede seizoen.


In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelt Harris dat zijn personage in het tweede seizoen echt tot leven komt. "Ik denk dat het hem mee laat zien in een extreme modus tijdens het spelen van het spel. Hij wil achterhalen waar hij om gaat. Hij wil weten, als deze mensen dodelijk zijn, hoe hij daarmee om moet gaan. We gaan dat merken. Ik weet niet precies at er gaat gebeuren in het tweede seizoen, maar weet zeker dat het wild wordt."

Hij denkt ook dat zijn personage het heel spannend gaat vinden. "Hij is nu echt gelukkig, in dat kleine Mexicaanse dorpje en daarom vertelt hij Lawrence daar op zijn plek te zijn, met die grote glimlach op zijn gezicht, waarna hij tien mensen wegblaast. Hij was erg gelukkig op dat moment. Maar het wordt dieper. Het spel begint pas net."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen