search
Sigourney Weaver over 'The Defenders'
Series / Nieuws

Sigourney Weaver over 'The Defenders'

De actrice heeft er zin in.

Volgend jaar wordt een groot jaar voor Netflix en Marvel. Dan krijgen we namelijk te zien waar sinds 2015 naartoe gewerkt wordt: The Defenders, een verzamelserie waarin de superhelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist het tegen Sigourney Weaver op moeten nemen. Het is nog niet bekend wie zij speelt, maar ze vertelde wel al wat over de schaalgrootte van het seizoen.


"We hebben een geweldige cast en filmen het hier in New York, wat veel voor me betekent," begon ze. "Deze vier helden nemen het op tegen een erg vriendelijke vrouw, die ik speel. Het is geweldig en ik hou van mijn personage. Ik hou ook van de series, die ik niet kende voordat ik dit ging doen. Het is een liefdesbrief aan New York. Voor mij zijn het geen superhelden, maar mensen met een gave. Het is gewoon op een ander niveau en daar geniet ik van."

Voordat het zover is, krijgen we eerst nog op 17 maart 2017 het eerste seizoen van Iron Fist te zien. Op Netflix zijn op dit moment al de eerste twee seizoenen van Daredevil te zien, evenals de eerste reeksen van Jessica Jones en Luke Cage. Afgezien van The Defenders komt er ook nog een spin-off rond The Punisher. In de jaren daarna volgen in elk geval ook nog nieuwe seizoenen voor Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage.

Aanbevolen artikelen