Carrie Fisher in nog twee 'Family Guy'-afleveringen

Carrie Fisher in nog 2 Family Guy-afleveringen

Jim Pedd, 30 december 2016 om 10:11

Eerder deze week overleed geliefd actrice Carrie Fisher aan de gevolgen van een hartaanval. Nu wordt er uitgebreid gekeken naar alle momenten dat we haar nog kunnen bewonderen. Dat is uiteraard in Star Wars: Episode VIII, maar blijkbaar ook nog in komedieserie Family Guy. In de serie spreekt Fisher de stem van Angela in, de baas van Peter Griffin in de Pawtucket Patriot Brewery.

Angela zal nog twee keer te horen zijn, in afleveringen dit seizoen. Ze verscheen voor het eerst in 2005 in de aflevering Jungle Love, maar was in de jaren daarna nog te zien in afleveringen als Whistle While Your Wife Works, Baby You Know Me Out, Vestigial Peter en Peter-Assment, evenals de crossover met The Simpsons.

Er zijn geen details bekend over welke afleveringen het precies betreft, maar duidelijk is dat ze wel gezien zal worden. Ondertussen laat showrunner Seth MacFarlane weten Fisher te zullen missen: “Carrie Fisher was slim, grappig, getalenteerd, verrassend en altijd geweldig om mee samen te zijn. Family Guy zal haar ontzettend missen.”

Lees meer over: Family Guy, Carrie Fisher, Fox, Komedie, Seth MacFarlane

Informatie over de serie: Family Guy

Populair nieuws