Mutantenkrachten in FX-serie 'Legion' onthuld

Mutantenkrachten in FX-serie Legion onthuld

Welke X-Men zien we naast David Haller nog meer?

Jim Pedd, 12-01-2017 15:33

Ondanks dat veel fans van de X-Men franchise ernaar uit kijken, is er weinig helderheid rond het verhaal van Noah Hawleys Legion. In een interview met Entertainment Weekly bood hij enige duidelijkheid over de connecties van de serie met de overkoepelende franchise. Mutantenkrachten gaan overduidelijk een rol spelen.
"David heeft psychische krachten "“ waaronder telepathie en telekinese. Hij is een omega mutant, is erg krachtig. Syd, die gespeeld wordt door Rachel Keller, vindt het niet fijn om aangeraakt te worden. Als ze je huid aanraakt, wisselt ze van plaats met je, gaat haar geest naar jouw lichaam en omgedraaid. We hebben ook een acteur, Jeremy Harris, die een personage met de naam Ptonomy speelt. Hij is een kunstenaar met het geheugen. Hij herinnert zich alles, en heeft de mogelijkheid om mensen in hun eigen herinneringen mee te nemen en helpt David dan ook. En er zijn andere personages met krachten, maar dit zijn de belangrijksten."

In februari gaat de serie van start op FX. Uitzendingen beginnen op woensdag 8 februari; een Nederlandse zender die de serie eventueel gaat uitzenden is niet bekend.

Bron: EW

Lees meer over: Legion, X Men, FX, Mutanten, Krachten, Noah Hawley, Rachel Keller, Jeremy Harris

Populair nieuws