Fox bevestigt vierde seizoen Empire

Het hip-hop drama gaat verder!

Geoffrey Ketels, 12-01-2017 17:41

Fox heeft bekend gemaakt dat haar hip-hop drama 'Empire' met zekerheid een vierde seizoen krijgt. Dat is opvallend vroeg, want komende lente moet de tweede helft van seizoen drie nog worden uitgezonden. Meteen werd door Fox ook bekend gemaakt dat het vierde seizoen net zoals de delen twee en drie 18 afleveringen zal tellen.
Ondanks het feit dat de bekendmaking van een vierde seizoen nog steeds vrij vroeg is gekomen lijkt het een beetje een traditie te worden bij Empire. Ook het tweede seizoen werd immers reeds aangekondigd nadat er amper twee afleveringen van het eerste deel waren uitgezonden. Empire moet tegenwoordig dan wel opboksen tegen een aanzienlijke competitie en hier en daar leek de reeks even de pedalen kwijt te zijn, maar toch weet ze nog steeds prachtige cijfers te realiseren.

Een niet onbelangrijk deel van de populariteit van de serie is ongetwijfeld te wijten aan de prachtige namen die er hun opwachting in maken. Een recent voorbeeld is Mariah Carey die een gastrol kreeg in het derde seizoen. Ben jij een fan van Empire en kijk je al uit naar wat het vierde seizoen allemaal in petto zal hebben?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Empire, serie, Fox

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix