search
Update over 'X-Men'-serie van Fox
Series / Nieuws

Update over 'X-Men'-serie van Fox

Hoe is de show verbonden met de X-Men films?

In februari komt FX met de X-Men-serie Legion. Tegelijk werkt Matt Nix, bedenker dan Fox-serie Burn Notice, aan een eigen serie, die naar het schijnt draait om een stel ouders die mutantenkinderen hebbe en op de vlucht zijn. Naar het schijnt is het pilotscript goed bevallen en om die reden stelt Deadline dat er al gekeken wordt naar andere afleveringen.


Vroege versies van het script zouden goed ontvangen zijn bij Fox en de laatste versie moet binnen een paar weken ingeleverd worden. Om die reden kijkt Fox al naar castleden. Verder ging Nix in op de connectie van de serie met de films.

"Op een algemene manier erkent het de gebeurtenissen in de films. Maar hoe we het precies aanpakken weten we nog niet zeker, we kijken hoe het allemaal loopt. We volgen niet de redenering dat 'aangezien dit in X-Men Apocalypse gebeurde, allemaal deze dingen gebeuren'. Dat is een leuke invalshoek, maar niets nieuws."

Daarom is de serie "ontworpen om vragen als 'Waar is Wolverine' te ontwijken. Je moet die vragen wel beantwoorden, maar ik wilde dat niet zoor gewoon te zeggen dat hij ergens anders mee bezig is. Het bestaat in een wereld waarin die vragen beantwoord worden, zonder dat er namen genoemd hoeven te worden, of teveel aandacht aan besteed hoeft te worden."

Aanbevolen artikelen