search
Marvels 'The Defenders' voor het eerst verzameld!
Series / Foto's

Marvels 'The Defenders' voor het eerst verzameld!

En bekijk een beeld van de schurk van actrice Sigourney Weaver.

Marvel en Netflix hebben eindelijk materiaal van The Defenders vrijgegeven. Na een mysterieuze promo tijdens de San Diego Comic-Con, die niets liet zien van de personages, is er nu een beeld waarop de helden verzameld zijn. Tegelijk is er een foto van de slechterik, evenals de eerste details. En om het allemaal nog mooier te maken, is nu ook ongeveer bekend wanneer de serie in première gaat.


The Defenders
Voor het eerst zien we de vier helden verzameld op een foto. De cover van EW laat de groep zien, overigens wel als hun 'gewone' zelf. Op het beeld zien we dus Matt Murdock / Daredevil (Charlie Cox), Luke Cage (Mike Colter[), Danny Rand (Finn Jones) en Jessica Jones (Krysten Ritter).

Showrunner Marco Ramirez vertelde ook over de manier waarop de groep elkaar leert kennen. Dat wordt op een verrassende manier: "Elk van hen volgt een eigen spoor, om een mysterie in New York op te lossen. We wilden ze verrassen. Dus zodra ze allemaal in die ruimte zijn, denken ze van, 'Shit, wie ben jij?'"



De slechterik
Er is ook nog een eerste beeld "“ en een stel details "“ over de schurk van de serie, gespeeld door actrice Sigourney Weaver. Haar personage blijkt Alexandra te heten en heeft volgens de showrunners geen connectie met bestaande Marvel-personages. "Ze is een erg machtige kracht in New York. Ze is ook alles wat Sigourney is: verfijnd, intellectueel, gevaarlijk."



Première
Volgens Entertainment Weekly is de serie in de zomer op televisie te zien. The Hollywood Reporter doet daar nog een schepje bovenop en schrijft dat de serie in juni te zien is.

















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen