Trailer tv-serie 'Snatch'!

Trailer tv-serie 'Snatch'!

Ruper Grint speelt hoofdrol in tv-serie gebaseerd op de gelijknamige film van Guy Ritchie.

Bram de Groot, 15 januari 2017 om 15:11


De on demand-service Crackle, onderdeel van Sony Pictures, heeft de eerste trailer voor de tv-serie Snatch verspreid. De misdaad/komedieserie is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige film uit 2000 van de Britse regisseur Guy Ritchie.

De serie is gebaseerd op een waargebeurde overval in Londen. Een groep oplichters van in de twintig. Ze hebben het 'geluk' dat een vrachtauto vol goud in hun schoot valt. Door de toevalstreffer belanden ze in de wereld van de georganiseerde misdaad, die wemelt van de corrupte politieagenten, internationale gangsters en plaatselijk gespuis.

In de serie heeft Harry Potter-acteur Ruper Grint een belangrijke rol. Hij speelt de rol van Charlie Cavendish. Andere rollen zijn voor Luke Pasqualino als Albert Hall, Lucien Laviscount als Billy ‘Fuckin’ Ayers, Dougray Scott als Vic Hill, Juliet Aubrey als Lily Hill en Ed Westwick als Sonny Castillo.

De regie ligt in handen van Nick Renton (The Musketeers) en vanaf 16 maart komt de serie beschikbaar op Crackle. Hieronder het bijhorende affiche.


Bron: Crackle

Lees meer over: Snatch, Snatch, Ruper Grint, Dougray Scott, Ed Westwick

Populair nieuws