search
Dit jaar nieuw seizoen 'Making a Murderer'
Series / Nieuws

Dit jaar nieuw seizoen 'Making a Murderer'

Wanneer is ook Netflix niet bekend.

Het is nog niet zeker wat we mogen verwachten van het tweede seizoen van Netflix-serie Making a Murderer. Het zou kunnen dat er de komende tijd telkens een paar afleveringen vrijgegeven worden en dus niet meteen een heel seizoen. In elk geval zouden de grote nieuwe wendingen in het proces van Steven Avery telkens weer in beeld gebracht kunnen worden. Hoe dan ook, laat Netflix nu weten dat er dit jaar in elk geval een paar afleveringen komen.


Dit bevestigde Netflix-baas Cindy Holland tegenover USA Today. Zij stelde dat filmmakers Moira Demos en Laura Ricciardi op dit moment werken aan nieuwe afleveringen. "Het verhaal duurt nog voort, dus je zult later dit jaar nieuwe afleveringen zien verschijnen, zoals het verhaal zich blijft ontvouwen. We weten echter nog niet zeker wanneer de nieuwe afleveringen er zijn."

Het meest recente nieuws rond de docureeks is dat er binnenkort twee nieuwe afleveringen kunnen verschijnen. Daarop antwoordde Holland: "Laura en Moira bevinden zich regelmatig in Manitowoc om opnames te maken en werken aan de juiste manier om het verhaal te vertellen. Dus we laten hen bepalen wanneer ze er klaar voor zijn. Weinig mensen binnen Netflix kennen alle details van wat we krijgen en we proberen het geheim te houden omdat het om een zaak gaat die nog bezig is."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen