Geweldige honest trailer 'Game of Thrones'

De mannen van ScreenJunkies hebben zich gegeven!

Jim Pedd, 03-04-2014 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers


De mannen van ScreenJunkies hebben een prachtige honest trailer gemaakt van de eerste drie seizoenen van HBO hitserie Game of Thrones. Er zijn twee versies van de trailer gemaakt. Eentje mét en eentje zonder spoilers. Mocht je de serie dus nog willen kijken, sla de bovenste trailer dan vooral over en ga voor die hieronder.

Later deze week is Game of Thrones weer op de buis. Seizoen vier pikt de gebeurtenissen direct na het einde van seizoen 3 op. Bemoedigd door het feit dat er bij de Red Wedding in de Riverlands zoveel van hun Stark-vijanden gesneuveld zijn, houden de Lannisters vast aan de IJzeren Troon. Maar die komt op meerdere manieren onder druk te staan. Stannis Baratheon bouwt namelijk in Dragonstone zijn leger opnieuw op.

Maar uit het zuiden komt een directere dreiging aan, in de vorm van Oberyn Martell. Hij staat bekend om zijn haat voor Lannisters en komt naar Kings Landing om het aanstaande huwelijk van Joffrey Baratheon en Margaery Tyrell bij te wonen. Tegelijk lijkt hij een geheime agenda te hebben. In het noorden staat de Night's Watch verder kansloos tegenover het enorme leger van Mance Rayder. Dat is op de vlucht geslagen voor het enorme leger van de ondode White Walkers. En dan is er in het oosten op het continent Essos nog Daenerys Targaryen, wiens draken steeds groter worden"


Bron: FilmTotaal

Lees meer over: game of thrones, honest trailer, screenjunkies, seizoen 4, hbo, a song of ice and fire, george rr martin

Populair nieuws