Marvel onthult cast 'Runaways'

Marvel onthult cast 'Runaways'

Tieners vs hun kwaadaardige ouders.

Bram de Groot, 3 februari 2017 om 16:33

De series gebaseerd op strips van Marvel en DC Comics blijven maar komen. Nu is de cast aangekondigd voor Runaways, een samenwerking tussen Marvel Television en de streaming service Hulu.
Runaways gaat over zes tieners. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, maar ze moeten zich verenigen om te vechten tegen hun ouders, de gemeenschappelijke vijand. Hun ouders blijken lid van een kwaadaardige misdaadsyndicaat. Een eerste synopsis: "Iedere tiener denkt dat zijn ouders slecht zijn. Maar wat als je erachter zou komen dat ze dat echt zijn? Marvels Runaways is het verhaal van zes uiteenlopende tieners die elkaar niet uit kunnen staan, maar zich moeten verenigen tegen hun gezamenlijke vijand-hun ouders."

De zes acteurs en hun personages zijn: Rhenzy Feliz (Teen Wolf) als Alex Wilder, Lyrica Okano (The Affair) als Nico Minoru, Virginia Gardner (Goat) als Karolina Dean, Ariela Barer (New Girl) als Gert Yorkes, Gregg Sulkin (Faking It) als Chase Stein en Allegra Acosta (100 Things to Do Before High School) als Molly Hernandez.

De serie wordt getrokken door Iron Fist-showrunner Tamara Becher en de opnames starten nog deze maand.


Bron: Marvel

Lees meer over: Runaways, Marvel, Hulu

Populair nieuws