search
J.J. Abrams & Stephen King maken 'Castle Rock'
Series / Nieuws

J.J. Abrams & Stephen King maken 'Castle Rock'

Een serie die meerdere werken van King samenbindt.

Horrorschrijver Stephen King en producent J.J. Abrams komen met een nieuwe serie. Dit werd onthuld middels een gloednieuwe teaser voor een Hulu-serie. Eerst kwam Abrams' productiebedrijf Bad Robot met een twitterbericht (zie hieronder), en daarna kwam King zelf met een trailer.


Daarna kwam King nog met onderstaand bericht. Hij schreef daarbij: "JJ Abrams en ik willen je uitnodigen op een reis naar Castle Rock. Binnenkort. Wees bang." Wat volgt is een mysterieuze teaser, die verwijzingen naar allerhande boeken van King bevat.

Het zou gaan om een serie die zich afspeelt in het fictieve dorpje Castle Rock, waar boeken van King als Cujo, Needful Things, The Dead Zone en The Body zich afspelen. Er wordt ook naar gerefereerd in boeken als Creepshow en IT. In de teaser zijn er verder nog verwijzingen naar Misery, Salem's Lot en The Shawshank Redemption.

Het lijkt erop dat de Hulu-serie een anthologie moet worden, waarin personages en thema's van de boeken van King zich afspelen. Elke seizoen zou volgens THR draaien om een groep personages en verhaallijnen uit de boeken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen