Niemand weet hoe oud Carl is in 'The Walking Dead'

Niemand weet hoe oud Carl is in TWD

Zelfs de makers niet.

Jim Pedd, 22 februari 2017 08:00

Toch een apart feitje rond The Walking Dead. Sinds die serie in 2010 begon, is de cast natuurlijk ook ouder (en ervarener) geworden. Zo ook Chandler Riggs, die de rol van Carl speelt. Maar hoe oud is Carl eigenlijk? Niemand weet het, blijkt nu. Robert Kirkman heeft namelijk geen antwoord op die vraag als het aankomt op de comics en dus ook niet wat de tv-serie betreft.
Het opmerkelijke is dat sommige mensen in de serie wel zichtbaar ouder worden, zoals Carl dus bijvoorbeeld, maar anderen, zoals baby Judith, niet. Er zijn dus geen jaren verstreken, al lijkt dat wel zo. Editor Sean Mackiewicz en bedenker Robert Kirkman blijken het er ok niet over eens te zijn.

“Robert en ik zijn het niet eens over een boel zaken,” aldus Mackiewicz. “Het meest gaat het dan om de leeftijd van Carl. De ironie is dat ik weet dat Carl 7 is, net als jullie, omdat Robert in nummer 5 schreef dat hij zo oud is. Zo lang als Carl niet zegt hoe oud hij is sinds de tijdssprong in de comics, kun je alles negeren.”

En Kirkman: “Officieel is de tijdssprong in nummers 126 en 127 niet specifiek gebonden aan een aantal jaren. Het lijken er twee, maar kunnen er net zo goed meer zijn. Het is best mogelijk dat Carl vijf jaar ouder is geworden sinds de serie begon. Kinderen worden snel ouder!”

Bron: Screencrush

Lees meer over: The Walking Dead, Leeftijd, Carl, Chandler Riggs, Robert Kirkman, Sean Mackiewicz

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws