Waarom ... moest vertrekken bij 'Star Wars Rebels'

Lezen op eigen risico.

Jim Pedd, 22-02-2017 10:04

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het derde seizoen van Star Wars: Rebels kende een schokkende wending: Legacy of Mandalore liet zien dat een van de personages vertrok. Het gaat natuurlijk om Sabine, die besloot om te vechten voor haar volk, in plaats van de rebellen te helpen. Regisseur Dave Filoni ging in op waarom dat wel moest gebeuren:
"Het voelt goed. Alles wat ze geleerd heeft en wat ze heeft meegemaakt, en alles dat ze heeft overwonnen, vooral in die twee afleveringen, dicteert volgens mij dat ze hier mee om moet blijven gaan. Het is niet iets waarvan ze weg kan lopen en kan zeggen 'Ik ga weer terug naar mijn Rebellenvrienden. [lacht] Veel plezier! Ik heb al deze dingen geopend, en Mandalore verkeert nu in staat van burgeroorlog, maar"'"

Tegelijk wil hij niet uitsluiten dat ze ooit terugkeert. De grote vraag op dit moment is eerder of de serie nog verder gaat: "Ik vind het een goed gevoel dat dit seizoen ons leidt naar een punt, waar je deze lijnen kan zien in dit seizoen, waar iedereen is begonnen en waar ze eindigen, en wat de toekomst wellicht voor hen brengt. Stel dat ze overleven, wat gaat er dan gebeuren?"

"Vanaf het eerste begin hebben Simon [Kinberg] en ik gewerkt met de schrijvers en verhaalgroep en een doel in gedachten gehad, van waar we terecht wilden komen en daar zijn we langzaam naartoe gegaan. Er waren wel verrassingen voor ons, maar we hadden altijd dat doel in gedachten. Dus ik denk dat we nu stappen nemen met dat in het achterhoofd: gaat dit avontuur verder? We zullen zien. Voor Sabine hopelijk wel, dat zou geweldig zijn en dan kunnen we haar haren weer veranderen. Mensen houden daarvan."

Bron: Nerdist

Lees meer over: Star Wars Rebels, Dave Filoni, Spoilers, Simon Kinberg, Star Wars, Lucasfilm

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos