search
Derde seizoen 'Fargo' krijgt premièredatum
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Fargo' krijgt premièredatum

En er is een uitgebreide synopsis.

FX heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer hitserie Fargo weer verder gaat. De zender heeft nu laten weten dat de dramaserie van Noah Hawley vanaf 19 april weer te zien is. Daarnaast is er een bijzonder uitgebreide synopsis vrijgegeven, die meer details geeft over het verhaal.


"Speelt zich af in 2010. Dit derde deel van Fargo draait om Emmit en zijn iets jongere broer Ray Stussy (Ewan McGregor). Emmit, de koning van de parkeerplaatsen van Minnesota, ziet zichzelf als een Amerikaans succesverhaal. Immer levend in de schaduw van zijn succesvollere broer, is Ray een kalende en dikke reclasseringsambtenaar. Hij geeft zijn broer er de schuld van dat hij niet zo succesvol is. Hun broedertwist volgt een moeilijk pad, dat begint met een kleine diefstal, maar al snel leidt tot moord, de maffia en grote Bridge-competitie."

"Carrie Coon spelt de rol van Gloria Burgle, de standvastige baas van het lokale politiebureau. Als pas gescheiden moeder probeert Gloria de nieuwe wereld om haar heen te begrijpen, waarin mensen intiemer zijn met hun telefoon dan mensen om hen heem. Mary Elizabeth Winstead speelt Rays vriendin, Nikki Swango, een slimme en aantrekkelijke dame die net op proefverlof is en een voorliefde heeft voor competitieve Bridge. Dan is er nog David Thewlis als V.M. Vargas, een mysterieuze eenling en echte kapitalist, wiens bazen willen samenwerken met Emmit, of de parkeerkoning dat nou wil of niet."

"De cast wordt afgerond door Michael Stuhlbarg als Sy Feltz, Emmits rechterhand en consigiliere; Jim Gaffigan als Donny Mashman, Gloria's tweefe man; Scoot McNairy als Maurice LeFay, een stoner met crimineel verleden; Shea Wigham als Politiechef Moe Dammick van Meeker County en Karan Soni als wetenschapper Dr. Homer Gilruth. Verder spelen Fred Melamed en Thomas Mann de rol van Howard Zimmerman, een man die weet hoe je winst moet maken en Thaddeus Mobley, een prijswinnend sci-fi schrijver."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen