'Star Trek: Discovery' arriveert in derde kwartaal 2017

'Star Trek: Discovery' in derde kwartaal 2017

Door het vertrek van oorspronkelijke showrunner Bryan Fuller wordt de eerste aflevering een paar maanden later dan gepland uitgezonden.

Zilko Tarici, 28 februari 2017 om 14:20

Leslie Moonves, CEO van CBS Corp., heeft bevestigd dat Star Trek: Discovery een aantal maanden later dan gepland zal arriveren. Het is nu de bedoeling dat de eerste aflevering richting het einde van de zomer/begin herfst zal worden uitgezonden via streamindienst CBS All Access.
Tijdens een conferentie liet Moonves weten dat de serie een lange post-productiefase heeft, maar dat hij zeer veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van wat hij tot dusver heeft gezien. Hij benadrukte daarbij ook dat ze alle tijd nemen om de serie in de juiste banen te leiden.

Star Trek: Discovery is al een aantal keer uitgesteld. Het was de bedoeling dat de serie al in mei beschikbaar zou worden gesteld, maar wegens het vertrek van de oorspronkelijke showrunner Bryan Fuller kwam de productie in de problemen. Moonves heeft er alle vertrouwen in dat Trek-fans tevreden zullen zijn:

"Er zijn miljoenen Trekkies over de hele wereld. We weten allemaal dat sommige versies van Star Trek geweldig waren en andere ruk, maar ze worden allemaal erg goed bekeken op Netflix. Dat gaf ons het vertrouwen dat we de juiste keuze maken door de serie beschikbaar te stellen op All Acces."

Netflix zal elke aflevering van de nieuwe serie in 188 landen beschikbaar stellen, behalve in de Verenigde Staten en Canada, binnen 24 uur na de Amerikaanse premiere op All Access. De opnames van de serie zijn momenteel volop in gang.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Leslie Moonvess, Star Trek Discovery, Doug Jones, Michelle Yeoh, bryan Fuller

Populair nieuws