Eerste zeven minuten 'Fargo' met o.a. Martin Freeman!

Eerste zeven minuten 'Fargo'!

Wordt dit een waardige spin-off tv-serie? Oordeel zelf.

Bram de Groot, 4 april 2014 11:31


Afgelopen periode zagen we al flink wat promo-materiaal van de tv-spinoff serie Fargo, die uitgezonden gaat worden door de zender FX. De tiendelige serie is gebaseerd op de film Fargo (1996) van de gebroeders Coen. De film werd genomineerd voor zeven Oscars en won de beeldjes voor Beste Actrice (Frances McDormand) en Beste Script (de Coens). FX heeft nu de eerste zeven minuten van de serie prijsgegeven.

In de serie Fargo, waarbij de Coens optreden als uitvoerend producenten, is Lorne Malvo een manipulatieve man die het leven van verzekeringsadviseur Lester Nygaard voor altijd verandert. Verder is er nog politieagent Gus Grimly, een alleenstaande vader die moet kiezen tussen zijn persoonlijke veiligheid en zijn taak als agent wanneer hij oog in oog komt te staan met een moordenaar. Hoofdrollen zijn voor onder meer Billy Bob Thornton (Lorne Malvo), Martin Freeman (Lester Nygaard), Bob Odenkirk (Deputy Bill Oswalt), Joey King (Greta Grimly) en Colin Hanks (Gus Grimly).

Vanaf 15 april is Fargo te zien op FX. In Groot Brittanniƫ wordt de serie uitgezonden door Channel 4. De eerste aflevering heet "The Crocodile's Dilemma".Bron: Yahoo!

Lees meer over: fargo, series, 2014, fx, zeven minuten, preview, clip, Colin Hanks, coen, Joey King, Martin Freeman, Billy Bob Thornton

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws