Volledige cast Marvels 'Inhumans' bekend

Eindelijk is bekend wie allemaal rollen spelen.

Jim Pedd, 07-03-2017 08:00

De Inhumans maken binnenkort hun debuut. Nadat de film uiteindelijk uit de planning van Marvel gehaald werd, heeft de studio besloten er een hybride van te maken. Er komt een tv/film achtige productie uit, waarvan twee afleveringen in IMAX-bioscopen te zien zijn en vervolgens nog eens zes op televisiezender ABC. Nu de opnames van de pilot afgerond zijn, heeft Marvel de voltallige cast onthuld.
Die onthullingen vonden de afgelopen tijd in eerste instantie druppelsgewijs plaats. Zo liet men weten dat Iwan Rheon (Maximus the Mad), Anson Mount (Black Bolt), Serina Swan (Medusa) en Ken Leung (Karnak) getekend hadden voor het project.

Nu heeft Marvel ook de andere Inhumans onthuld: Eme Ikwuakor is te zien als Gorgon, Isabelle Cornish als Crystal, Mike Moh als Triton, Sonya Balmores als Auran, Ellen Woglom als een mysterieus personage en het is bekend dat de teleporterende hond Lockjaw op de een of andere manier ook te zien zal zijn. Showrunner Scott Buck aan het woord: "Met Eme, Isabelle, Mike, Sonya en Ellen als de rest van onze hoofdrolspelers, hebben we een sterke cast die ongelofelijke diepte gaat toevoegen aan onze Koninklijke Familie."

Omschrijvingen van de nieuwe helden zijn er ook al:

Gorgon: Neef van Black Bolt, lid van de koninklijke familie en leider van het leger van Attilan. Met supersterke benen, compleet met hoeven, kan hij met een enkele stamp op de grond zorgen voor vernietigende seismische golden. De yin van zijn neef Karnaks yang. Gorgon is een echte vechter en geen prater.

Crystal: De zus van Medusa. Crystal is het jongste lid van de koninklijke familie en kan de elementen beheersen. Onafhankelijk, maar tegelijk erg toegewijd aan de familie.

Triton: De neef van Black Bolt, erg rustig onder druk en bijzonder sportief. Zijn gave is om als een vis onder water te kunnen ademen.

Auran: Hoofd van de koninklijke garde op Attilan en een capabele en no-nonsense vrouw. Ze is extreem loyaal aan de Koning van Attilan.

Onbekend personage: Slim, intens en gefocust. Zo gefocust dat sociale vaardigheden soms op de achtergrond komen te liggen. Haar baan bij een private ruimte-onderneming is haar leven, maar staat op de tweede plaats vergeleken et haar passie voor alles wat met de ruimt een maan te maken heeft. Zij wordt meegesleept in een groots avontuur.

Inhumans is eerst in de bioscoop te zien en vanaf 26 september op ABC.

Bron: Marvel

Lees meer over: Inhumans, Marvel, Serie, Iwan Rehon, Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung, Eme Ikwuakor, Isabelle COrnish, Mike Moh, Sonya Balmores, Ellen Woglom, Scott Buck

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in