search
Netflix test 'kies je eigen einde' model
Series / Nieuws

Netflix test 'kies je eigen einde' model

Kies zelf hoe grote verhalen aflopen.

Netflix schijnt op dit moment proeven uit te voeren om films of series meerdere eindes te geven. Gebruikers zouden dan zelf de verhalen die ze volgen vorm kunnen geven. Dit claimt The Daily Mail, dat schrijft dat dit bij series als The Crown en Orange is the New Black tot de mogelijkheden behoort.


De technologie zou vooral eerder getest moeten worden met kinderseries, waarna de stap naar de grootschaligere en duurdere producties gezet zou moeten worden. "Ale content zal er zijn en mensen moeten er dan op verschillende manieren doorheen gaan. We zullen zien hoe het werkt, of het succesvol is. Voor makers is het nieuw terrein," aldus een anonieme bron van de Daily Mail.

Tegelijk stelt de krant gesproken te hebben met Netflix-baas Reed Hastings, die bevestigd zou hebben hiernaar te kijken. Hij zou gezegd hebben dat "zodra je interactiviteit krijgt, je alles kan doen." Dus wellicht behoort dit inderdaad tot de mogelijkheden bij Netflix. Maar of het echt een goede creatieve keuze is om meerdere eindes te filmen voor grote verhalen? We horen graag hoe jullie daarnaar kijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen